Siirry sisältöön
Uutiset

Eloisa hakee viestintäasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Julkaistu: 1.3.2023, klo 14:16

Eloisan viestintätiimi tutustumassa Savonlinnan keskussairaalaan syyskuussa 2022.

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee viestintäasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen viestintäpalveluihin ajalle 20.3.2023-31.12.2024 tai sopimuksen mukaan.

Etsimme Eloisaan joukkoomme innostunutta ja vahvat käytännön viestintätaidot omaavaa viestintäasiantuntijaa. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta monipuolisesta ja monikanavaisesta viestinnän tekemistä. Esimerkiksi tiedottava kirjoittaminen, viestinnän suunnittelu, verkko- ja somekanavien päivittäminen, valokuvaaminen ja ylipäätään monikanavainen sisällöntuotanto, mahdollisesti myös graafinen suunnittelu, on sinulle jo tuttua työtä.

Viestintäasiantuntijan työssä pääpaino on henkilöstön intranetin päivittämisessä ja sisällöntuotannossa, lisäksi vastaat koko hyvinvointialueen tasoisten tapahtumien organisoinnista sekä niiden viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta. Vastaat myös toimipaikkojen infotaulujen sisältöjen koordinoinnista yhteisten sisältöjen osalta. Muuta työnkuvaasi räätälöidään vahvuuksiesi mukaan. Tukenasi työssä sinulla on Eloisan osaava viestintätiimi, jossa teemme töitä strategiamme mukaisesti Myö yhessä -hengellä ja matalin raja-aidoin.

Tarjoamme sinulle joustavan ja monipuolisen viestinnän työkentän ainutlaatuisessa, vasta aloittaneessa hyvinvointialueorganisaatiossa, jossa tehdään merkityksellistä työtä alueen asukkaiden terveyden ja turvallisuuden eteen joka päivä. Voit tehdä työtäsi joustavasti etätyönä. Työnantajamme tarjoaa kahvit/ teet työtiloissa ja vapaa-ajalle kulttuuri- ja liikuntaedun. Toivomme että pystyt aloittamaan työt mahdollisimman pian, sillä odotamme sinua jo kovasti vahvistamaan tiimiämme. Haastatteluja tähän tehtävään pidetään jo hakuajan kuluessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi luetaan aiempi kokemus monipuolisesta ja monikanavaisesta viestinnän tekemistä.

Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus täältä.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Suvi Sikstus
puh. 044 417 3328
suvi.sikstus@etelasavonha.fi.