Siirry sisältöön
Uutiset

Nettisivumme ovat vielä keskeneräiset

Julkaistu: 15.1.2023, klo 12:00

Henkilö istuu sohvalla ja käyttää kannettavaa tietokonetta, jonka ruudulla on avoinna Etelä-Savon hyvinvointialueen nettisivut
Eloisan nettisivut avattiin 4. tammikuuta, vaikka sivut eivät täysin valmiit vielä olekaan.

Etelä-Savon hyvinvointialueen nettisivut ovat vielä keskeneräiset. Kehitämme sivustoa jatkuvasti ja lisäämme niille asioita päivittäin. Pahoittelemme, mikäli et ole löytänyt etsimääsi sivuiltamme.

Valitettavasti kaikkea tietoa ja ohjausta palveluistamme ei vielä ole lisätty sivuille, sillä hyvinvointialueeksi yhdistyminen edellyttää toimintojen ja palveluiden yhdenmukaistamista yhdistyneiden organisaatioiden kesken.

Vanhojen organisaatioiden sivut edelleen avoinna

Etelä-Savon hyvinvointialueeksi yhdistyi seitsemän organisaatiota. Näiden organisaatioiden nettisivut ovat edelleen avoimina toistaiseksi, kunnes hyvinvointialueen nettisivut ovat täydentyneet vastaamaan kaikkiin palveluihin.

Voit halutessasi etsiä tietoa ja palveluita vanhojen organisaatioiden sivuilta:

Vinkki! Sähköisestä asioinnista myös rokotevaraukset

Nettisivuillamme pystyt asioimaan ketterästi jo varsin monessa sähköisessä palvelussa. Chat-ikkunamme palvelee arkisin klo 8–15. Sen vastausajat ovat lyhyemmät kuin monissa puhelinpalveluissamme ja chatin kautta pääset myös digilääkärille ja tarvittaessa vastaanoton ajanvaraukseen.

Myös esimerkiksi koronarokotuksen tai influenssarokotuksen ajanvaraukseen pääset Sähköisen asioinnin sivumme kautta valittuasi kuntakohtaiset palvelut asuinkuntasi mukaan. Muistathan varmistaa, että kuulut varaamasi rokotteen kohderyhmiin.