Siirry sisältöön

Nuorten palveluohjaus

Nuorten palveluohjaus on ohjausta ja neuvontaa 13 - 29 vuotiaille nuorille ja heidän läheisilleen eri elämäntilanteisiin liittyvissä asioissa.

Asiantuntijat etsivät yhdessä sinun kanssasi ratkaisuja tilanteeseesi ja tarvittaessa ohjaavat oikeaan palveluun.

Asiasi voi liittyä:

työhön
koulutukseen
raha-asioihin
asumiseen
hyvinvointiin ja terveyteen
päihteisiin ja riippuvuuksiin
vapaa-aikaan
ihmissuhteisiin
kansainvälisyyteen
seksuaalisuuteen

Tietoa palvelusta

Voit ottaa yhteyttä Ohjaamo Olkkariin.

Puhelinasiointi

Ohjaamo Olkkarin päivystyspuhelin

Ohjaamon päivystyspuhelimeen vastaa Ohjaamo Olkkarin ammattilaisverkoston jäsen. Puhelimitse annamme ohjausta ja neuvontaa ja tarvittaessa lähdemme edistämään asiakkaan asiaa Ohjaamossa. Puhelinnumerosta voi myös pyytää ajanvarausta aukioloaikojemme ulkopuolelta. Mikäli työntekijä on asiakastyössä, niin hän soittaa asiakkaalle takaisin vapauduttuaan.

tekstiviestit

Soita: +358 44 794 3266

Palveluajat

ma–to 09:00–16:00
pe 09:00–15:00

itsenäisyyspäivä

tapaninpäivä

pyhäinpäivä

jouluaatto

loppiainen

joulupäivä

uudenvuodenpäivä

pitkäperjantai

1.pääsiäispäivä

2. pääsiäispäivä

vappu

helatorstai

juhannusaatto

juhannuspäivä

Ohjaamo Pieksämäen puhelinnumero

Ohjaamo Pieksämäen puhelinpalveluun voit jättää yhteydenottopyynnön myös etsivälle nuorisotyöntekijälle. Ohjaamosta saat henkilökohtaista neuvontaa ja ohjausta sekä oman tilanteeseesi sopivaa tukea. Tuki voi liittyä esimerkiksi elämänhallintaan, urasuunnitteluun tai vapaa-aikaan. Palvelut ovat aina maksuttomia ja luottamuksellisia.

Soita: +358 44 088 2473

Palveluajat

itsenäisyyspäivä

ma–to 08:00–16:30
pe 08:00–14:45

tapaninpäivä

pyhäinpäivä

helatorstai

jouluaatto

loppiainen

vappu

uudenvuoden aatto

joulupäivä

2. pääsiäispäivä

1.pääsiäispäivä

pitkäperjantai

uudenvuodenpäivä

juhannusaatto

juhannuspäivä

Linkit

Ohjaamo Olkkari

Ohjaamo Olkkarin internet-sivuilta löydät Ohjaamon yhteystiedot, aukioloajat, yhteydenottolomakkeen, saatavissa olevat palvelut sekä ajankohtaiset tiedotteet.

Ohjaamo Olkkari

Verkkoasiointi

Ohjaamo Olkkarin Facebook-sivusto

Ohjaamo Olkkarin Facebook-sivuille päivitetään ajankohtaiset tiedot Ohjaamon tapahtumista, tapahtumista joissa Ohjaamo on mukana sekä yhteistyökumppaneiden tapahtumista. Sivustolla myös tiedotetaan nuorille ajankohtaisista asioista, kuten yhteishaun aikatauluista sekä nuorille saatavissa olevista palveluista.

Ohjaamo Olkkarin Facebook-sivusto

Ohjaamo Olkkarin Instagram

Ohjaamo Olkkarin Instagram-sivuille päivitetään ajankohtaiset tiedot Ohjaamon tapahtumista, tapahtumista joissa Ohjaamo on mukana sekä yhteistyökumppaneiden tapahtumista. Sivustolla myös tiedotetaan nuorille ajankohtaisista asioista, kuten yhteishaun aikatauluista sekä nuorille saatavissa olevista palveluista.

Ohjaamo Olkkarin Instagram

Ohjaamo Olkkarin yhteydenottolomake

Ohjaamo Olkkarin tietosuojattu yhteydenottolomake, jonka kautta voit ottaa yhteyttä ympäri vuorokauden. Yhteyttä voi ottaa 15-29-vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset, heidän läheisensä sekä muut toimijat.

Lomakkeelle täytetään asia, nimi ja sähköpostiosoite tai puhelinnumero. Yhteydenotot tulevat Ohjaamo Olkkariin ja aukioloaikana päivystäjä vastaanottaa lomakkeen. Mikäli päivystäjä pystyy itse hoitamaan asian tai ohjaamaan yhteydenoton eteenpäin sopivalle työntekijälle, niin yhteydenottoon vastataan päivän aikana. Muutoin asia käsitellään Ohjaamon asiakastiimissä torstaina, jonka jälkeen ollaan yhteydessä asiakkaaseen.

Ohjaamo Olkkarin yhteydenottolomake

Palvelupaikat