Siirry sisältöön
Uutiset

Onko joku kohdannut lapsesi tai sinut aidosti arjessa? Ilmianna arjen Aito kohtaaja!

Julkaistu: 1.10.2024, klo 14:16

Etelä-Savon perhekeskus pyytää alueen lapsiperheitä ilmiantamaan ammattilaisia Etelä-Savon kunnista, hyvinvointialueelta, järjestöistä tai seurakunnista, jotka ovat kohdanneet heidät tai heidän lapsensa aidosti arjessa.

Etelä-Savon perhekeskuksen Aito kohtaaja -kampanjassa etsitään ja palkitaan ammattilaisia, jotka ovat omalla ammattitaidollaan ja olemuksellaan kohdanneet alueen lapsiperheitä aidosti. Aidon kohtaajan kriteerit ovat erityinen kunnioittaminen, luottamus, pysähtyminen ja kannustaminen.

Etelä-Savon perhekeskuskoordinaattori Hanna Kokkosen mukaan kampanjalla halutaan lisätä asukkaiden osallisuutta ja nostaa alueellamme tehtävää hyvää työtä esille.

– Kampanja koskettaa kaikkia eteläsavolaisia ja aito kohtaaja voi olla kuka tahansa tärkeä ammattilainen lapsiperheen elämästä ja arjesta, esim. sotepalveluista, varhaiskasvatuksesta, koulusta, kerhoista ja harrastustoiminnasta, Kokkonen kertoo.

Aitoja kohtaajia voi ilmiantaa 1.10.-30.11.2024 välisenä aikana

Eteläsavolaiset perheet voivat tehdä ilmiantoja Webropol-lomakkeen kautta. Lomakkeessa kysytään aidon kohtaajan nimi, organisaatio ja ilmiannon perustelut.

Aito kohtaaja -kampanja on osa Etelä-Savon perhekeskustoimintaa, joten aito kohtaaja voi työskennellä tai olla vapaaehtoisena missä organisaatiossa tahansa. Perhekeskuskoordinaattori koordinoi kampanjaa yhdessä kuntakohtaisten yhteyshenkilöiden kanssa.

– Palkitsemme aitoja kohtaajia kampanjan aikana kunniakirjoilla ja tulemme julkaisemaan halukkaiden kuvia myös alueen eri toimijoiden somekanavilla. Kaikki kunniakirjojen saajien nimet julkaistaan myös Etelä-Savon hyvinvointialueen nettisivuilla, Kokkonen lisää.

Lisätietoja antaa: Hanna Kokkonen, perhekeskuskoordinaattori, Etelä-Savon hyvinvointialue, hanna.kokkonen@etelasavonha.fi, 040 359 9428