Siirry sisältöön
sulje tiedote
Terveyspalveluissamme viivettä

Tietojärjestelmissämme oli vikaa tiistaina 18.6. Vika on korjattu. Palveluissamme voi silti esiintyä viivettä vielä ruuhkan purkamisen vuoksi. Pahoittelemme mahdollisia viiveitä.

Tietoa valvonnasta

Hyvinvointialueella ja hyvinvointialueella toimivilla sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajilla on omavalvontavelvollisuus. Velvollisuus perustuu lakiin.

Asiakkaan ja potilaan turvallisuus

Sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan päämääränä on taata turvallinen ja laadukas asiointi, palvelu ja hoito.

Oma ilmoitus vaaratilanteesta

Asiakas, potilas tai omainen — voit tehdä helposti ilmoituksen Etelä-Savon hyvinvointilalue Eloisan palveluissa tapahtuneesta tai uhanneesta vaaratilanteesta — myös nimettömänä.

Omavalvontaohjelma ja -suunnitelmat

Hyvinvointialueen ja yksityisen sosiaali- ja terveyspalvelujen palveluntuottajan on laadittava vastuulleen kuuluvista tehtävistä ja palveluista omavalvontaohjelma ja -suunnitelmat.

Valvonnan yhteystiedot

Mikäli olet asiakkaana, potilaana, läheisenä tai muuna henkilönä tyytymätön saamaasi palveluun, on palautetta hyvä antaa suoraan ja välittömästi tapahtuman yhteydessä tai heti sen jälkeen.

Tietosuojaselosteet

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan ylläpitämiin henkilörekistereihin tallennetaan henkilötietoja ja niitä käsitellään hyvinvointialueen toiminnassa.

Olemme apunasi eri elämäntilanteissa

Tutustu yleisimpiin palveluihimme kohderyhmittäin. Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tuottaa, kehittää ja järjestää sosiaali- ja terveyspalveluja 12 kunnan alueella 133 000 Etelä-Savon asukkaalle.