Siirry sisältöön
sulje tiedote
Terveyspalveluissamme viivettä

Tietojärjestelmissämme oli vikaa tiistaina 18.6. Vika on korjattu. Palveluissamme voi silti esiintyä viivettä vielä ruuhkan purkamisen vuoksi. Pahoittelemme mahdollisia viiveitä.

Avoimet työpaikat Kuntarekry.fi
Kesätyöt Eloisalla

Eloisa tarjoaa sosiaali-, terveys- ja pelastusalan ammattilaisille ja opiskelijoille kesätyöpaikkoja eri pituisiin sijaisuuksiin ajalle 1.5.-30.9.2024.
Meillä voit räätälöidä juuri sinulle sopivan keikkakesän!

Liity Savon suurimpaan orkesteriin!

Tervetuloa turneelle sote- tai pelastusalan osaaja! Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tarjoaa työpaikkoja monenlaisten eri instrumenttien taitajille. Jokaista tarvitaan, jotta soitto soi niin kuin sen kuuluu.

Eloisa työnantajana

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä 7800 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista.

Avoimet työpaikat ja sijaisuudet

Tarjoamme sosiaali-, terveydenhuollon ja pelastusalan ammattilaisille työyhteisön osaavien ja innostuneiden tekijöiden parissa. Voit työskennellä monipuolisissa työtehtävissä koko Etelä-Savon hyvinvointialueella.

Hammaslääkäriksi

Kun tulet hammaslääkäriksi Eloisalle, Sinulla on 170 loistavaa työkaveria, jotka mahdollistavat kanssasi sujuvan arjen ja …

Rekrytointiyksikkö

Oletpa kokenut konkari tai alasta kiinnostunut huipputyyppi, yksikkömme palvelee sinua kaikissa rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä. Kysy …

Aiheeseen liittyvää

Olemme apunasi eri elämäntilanteissa

Tutustu yleisimpiin palveluihimme kohderyhmittäin. Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tuottaa, kehittää ja järjestää sosiaali- ja terveyspalveluja 12 kunnan alueella 133 000 Etelä-Savon asukkaalle.