Siirry sisältöön
Eloisa rekrytointi kuvituskuva nuoret lääkärit.
Ajankohtaista

Seuraa Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan ajankohtaisia tiedotteita ja uutisia.

Tapahtumat

Tapahtumat sivuilla julkaisemme Etelä-Savon hyvinvointialueen alueen tapahtumia sekä palvelupaikkojemme asiakastapahtumia.

Hoitoon ja palveluihin pääsy

Hoitoon pääsystä säädetään terveydenhuoltolaissa. Ensiapuun ja kiireelliseen hoitoon on päästävä heti potilaan asuinpaikasta riippumatta. Kiireellistä hoitoa varten terveysasemilla ja sairaaloissa on päivystysvastaanotot.

Viestintä ja media

Etelä-Savon hyvinvointialueella viestimme palveluistamme ja toiminnastamme avoimesti ja ajantasaisesti. Asiantuntijamme ja ammattilaisemme ovat käytettävissä median haastatteluihin. Tavoitat heidät viestinnän ammattilaisten kautta.

Asiakirjajulkisuuskuvaus

Tämä on julkisen hallinnon tiedonhallinnasta annetun lain (906/2019) 28 §:n mukainen asiakirjajulkisuuskuvaus, jonka tarkoituksena on helpottaa tietopyyntöjen tekemisessä Etelä-Savon hyvinvointialueelle.

Saavutettavuusseloste

Tämä on organisaation Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan saavutettavuusseloste.

Yhteystiedot

Etelä-Savon hyvinvointialueen johtoryhmän yhteystiedot. Etelä-Savon hyvinvointialueen henkilöstön yhteystiedoista löydät johdon, toimialajohdon ja palvelualuejohtajien sekä mm. …

Laskutustiedot

Tältä sivulta löydät Etelä-Savon hyvinvointialueen laskutustiedot.

Olemme apunasi eri elämäntilanteissa

Tutustu yleisimpiin palveluihimme kohderyhmittäin. Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tuottaa, kehittää ja järjestää sosiaali- ja terveyspalveluja 12 kunnan alueella 133 000 Etelä-Savon asukkaalle.