Siirry sisältöön

Ammattikorkeakoulujen harjoittelupaikat tarjotaan pääsääntöisesti sähköisen harjoittelupaikkavarausjärjestelmä Jobiilin kautta. Kun harjoittelupaikka on vahvistettu, opiskelijoille lähetetään Tervetuloakirje kaksi viikkoa ennen harjoittelun alkua opiskelijan sähköpostiosoitteeseen. Tervetuloakirjeessä ilmoitetaan harjoittelun aloittamispäivään liittyvistä käytännöistä.

Toisen asteen opiskelijoiden työssäoppimisen paikat ja joidenkin sosiaalialan ammattikorkeakoulun opiskelijoiden harjoittelupaikat sovitaan suoraan harjoitteluyksikön kanssa.

CLES opiskelijaohjauksen laatukysely

Sosiaali- ja terveysalan opiskelija, tervetuloa vastaamaan opiskelijaohjauksen laatukyselyyn. Kyselyn avulla keräämme palautetta Eloisalla toteutettavan opiskelijaohjauksen laadusta.

Opiskelijapalautekysely koostuu taustatietojasi kartoittavista kysymyksistä sekä väittämistä, jotka liittyvät oppimisympäristöön ja oppilaitoksen opettajan osuuteen harjoittelussa (c Saarikoski 2002, 2008; c Strandell-Laine 2019), opiskelijan ja potilaan väliseen suhteeseen (c Suikkala 2019) sekä oppimiseen harjoittelussa (c ValOpe 2021) mittareiden kysymyksiin.

Kysely toteutetaan sähköisesti, suojattua yhteyttä käyttäen siten, että Sinua ei voida tunnistaa vastauksestasi. Vastaukset ovat täysin anonyymejä eikä vastaamisen yhteydessä kerätä vastaajan IP- tai sähköpostiosoitetta. Kaikki kyselyn aikana kerättävät tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja turvallisesti ilman nimeäsi tai muita tietoja henkilöllisyydestäsi. Saadun palautteen avulla kehitämme kliinisiä oppimisympäristöjämme ja niissä toteutettavaa opiskelijaohjausta. Harjoitteluyksikön tunnistetiedot tarvitaan, jotta vastauksesi voidaan ohjata oikeaan työyksikköön.

Ohjattu harjoittelu ja työssäoppiminen on tärkeä vaihe ammattitaidon oppimista. Kyselyyn vastaamalla voit vaikuttaa opiskelijaohjauksen kehittämiseen Eloisassa ja kansallisesti. Pyydämme Sinua vastaamaan kyselyyn harjoittelujakson viimeisellä harjoitteluviikolla. Vastaaminen vie aikaa noin 15 minuuttia. Kyselyyn pääset alla olevasta linkistä.

Yhteystiedot

AMK-opiskelijatyö: pirkko.liljegren@etelasavonha.fi

Toisen asteen-opiskelijatyö: malla.ylonen@etelasavonha.fi

Kyseiset henkilöt vastaavat myös muiden kuin sosiaali- ja terveysalan harjoitteluun liittyviin kysymyksiin. Huom! Muiden kuin sosiaali- ja terveysalan opiskelijoiden tulee lähettää harjoittelupaikkahakemus ja CV Pirkolle tai Mallalle. Hakemuksesta tulee käydä ilmi harjoittelun tavoitteet ja toive toimintaympäristöstä.

Sivua muokattu 26.3.2024