Siirry sisältöön

Sote-keskuspalveluissa pystyt suorittamaan YEK-jakson, yleislääketieteen sekä geriatrian erikoislääkärikoulutuksen. Meillä voit työskennellä suurissa hyvinvointikeskuksissa Mikkelissä, Pieksämäellä tai Savonlinnassa tai pienemmillä paikkakunnilla kuten Anttolassa, Enonkoskella, Haukivuorella, Hirvensalmella, Kerimäellä, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla, Punkaharjulla, Puumalassa, Pertunmaalla, Rantasalmella tai Ristiinassa.

Etelä-Savon hyvinvointialueen keskussairaalassa on kaksi yksikköä, toinen Mikkelissä ja toinen Savonlinnassa. Tarjoamme molemmissa yksiköissä kattavasti erikoissairaanhoidon palveluja. Erikoistuvalle lääkärille on monipuoliset mahdollisuudet oppia usean erikoisalan kliinistä työtä. Täällä saat sekä vastuuta, että tukea ja laajaa kokemusta erikoisalasi työkenttään, niin konservatiivisilla, kuin operatiivisillakin aloilla.

Eloisan päivystyksissä voit tehdä laaja-alaista potilastyötä, pääset kohtaaman asiakkaita vauvasta vaariin ja haastamaan itseäsi hyvin erilaisissa hoitotoimenpiteissä. Töitä ei tarvitse tehdä ikinä yksin, meillä tehdään töitä hyvällä asenteella, ”Myö yhessä” -periaatteella.

Mielenterveys- ja riippuvuuspalveluissamme (MIERI-palvelut) on tarjolla mielenkiintoisia työtehtäviä. Oletko kiinnostunut lääkärin työstä mielenterveysvastaanotolla tai erikoislääkärin tehtävistä tai erikoistumisesta mielenkiinnon kohteenasi psykiatrian/nuorisopsykiatrian/lastenpsykiatrian erikoisalat? Meillä nämä mahdollistuu rennossa ja mukavassa porukassa.

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan Ikääntyneiden palveluissa pääsee tekemään töitä monipuolisesti eri yksiköissä. Omaa osaamista pääsee hyödyntämään ja kehittämään erilaisissa työtehtävissä eri paikkakunnilla koko Eloisan alueella. Eloisan Ikääntyneiden palveluissa vallitsee hyvä tiimihenki ja työ on monipuolista.

Erikoisalat ovat laajasti edustettuna ja tämä mahdollistaa erikoistumisen ns. putkikoulutus-mallilla lomakertyminen ym. virkatyösuhde-etujen katkeamatta. Tämä tarjoaa erikoistuvalle lääkärille mahdollisuuden yhdistää joustavasti erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon koulutusjaksoja siten, että virkatyösuhteen edut säilyvät, vaikka työn tekopaikka vaihtuisi esh:n ja pth:n välillä.

Yleislääketieteen erityiskoulutuksen (YEK) tavoitteena on perehdyttää koulutuksessa oleva lääkäri perusterveydenhuollossa toimivan lääkärin tehtäviin, terveydenhuollon hallintoon ja sosiaaliturvajärjestelmään sekä yhteistyöhön terveydenhuollon ja sosiaalihuollon alalla toimivan henkilöstön kanssa.

• YEK antaa pätevyyden toimia sosiaalivakuutuksen piirissä muissa EU-maissa kuin Suomessa.

• Yleislääketieteen erityiskoulutus kestää Suomessa opintonsa suorittaneille käytännössä 2 vuotta.

YEK:n aikana tulee suorittaa:

✔ 9 kuukautta terveyskeskuspalvelua yliopiston hyväksymässä terveyskeskuksessa
✔ 6 kuukautta sairaalapalvelua yliopiston hyväksymässä sairaalassa 
✔ Loput 9 kuukautta palvelusta voi suorittaa sairaalassa tai terveyskeskuksessa. Tästä osasta 6 kuukautta on mahdollista suorittaa esim. tutkimusta tehden.

Suun terveydenhuollon palveluihin sisältyy suun ja hammassairauksien tutkimus ja hoito, terveysneuvonta ja -tarkastukset sekä ohjaus eteenpäin.

Suun terveydenhuollon palveluja järjestetään kattavasti koko Eloisan alueella. Päiviin sisältyy monipuolisesti eri-ikäisiä potilaita ja heidän tutkimusta ja hoitoa. Lue lisää ja liity mukaan meidän loistavaan tiimiin!

Mikäli et löydä sinua kiinnostavaa työpaikkaa juuri nyt Kuntarekrystä, jätä meille yhteystietosi, niin rakennamme sinulle yhdessä urapolun Eloisassa!

Miksi Eloisa? Me kysyimme ja lääkärimme vastasivat

💚 Yhdistä tk-jakso ja erikoistumisopinnot: lomat ja muut työsuhde-edut säilyvät
💚 Työn ja perhe-elämänyhteensovittaminen onnistuu (esim. osittainen työaika)
💚Koulutusmyönteinen työnantaja
💚 Hyvä työporukka ja tuutorit tukena
💚 Matalan kynnyksen konsultaatiomahdollisuudet
💚 Kärkijoukoissa innovatiivisuudessa mm. monitoimijapäivystys saanut palkintoja
💚 Mahdollisuus toimia halutessaan useassa toimipisteessä koko Etelä-Savon alueella saman työnantajan palveluksessa

 

Kysy lisää työmahdollisuuksista:

Elise Pöysä
rekrytointikoordinaattori  
040 656 7780
elise.poysa@etelasavonha.fi

Teija Viinanen (Perusterveydenhuolto)
rekrytointikoordinaattori  
040 480 8476
teija.viinanen@etelasavonha.fi

Sivua muokattu 15.4.2024