Siirry sisältöön

Sote-keskuspalveluissa pystyt suorittamaan YEK-jakson, yleislääketieteen sekä geriatrian erikoislääkärikoulutuksen. Meillä voit työskennellä suurissa hyvinvointikeskuksissa Mikkelissä, Pieksämäellä tai Savonlinnassa tai pienemmillä paikkakunnilla kuten Anttolassa, Enonkoskella, Haukivuorella, Hirvensalmella, Kerimäellä, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla, Punkaharjulla, Puumalassa, Pertunmaalla, Rantasalmella tai Ristiinassa.

Etelä-Savon hyvinvointialueen keskussairaalassa on kaksi yksikköä, toinen Mikkelissä ja toinen Savonlinnassa. Tarjoamme molemmissa yksiköissä kattavasti erikoissairaanhoidon palveluja. Erikoistuvalle lääkärille on monipuoliset mahdollisuudet oppia usean erikoisalan kliinistä työtä. Täällä saat sekä vastuuta, että tukea ja laajaa kokemusta erikoisalasi työkenttään, niin konservatiivisilla, kuin operatiivisillakin aloilla.

Eloisan päivystyksissä voit tehdä laaja-alaista potilastyötä, pääset kohtaaman asiakkaita vauvasta vaariin ja haastamaan itseäsi hyvin erilaisissa hoitotoimenpiteissä. Töitä ei tarvitse tehdä ikinä yksin, meillä tehdään töitä hyvällä asenteella, ”Myö yhessä” -periaatteella.

Perusajatuksemme on pitää toiminnassamme potilas keskiössä. Haluamme erityisesti panostaa palvelumme laatuun sekä hoidon oikea-aikaisuuteen. Olemme hioneet ja kehittäneet toimintojamme jo pitkälle yhdistäen perustason -ja erikoissairaanhoidon palveluja samaan toimintayksikköön ja virtaviivaistamalla potilaan hoitoon ohjautumista sekä hoitoprosesseja. Kehitystyömme kautta olemme jo onnistuneet lyhentämään potilaidemme odotusaikoja palveluihimme, tuottamaan enemmän hoitosuhdekäyntejä ja toteuttamaan strukturoidumpia hoitokokonaisuuksia.

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan Ikääntyneiden palveluissa pääsee tekemään töitä monipuolisesti eri yksiköissä. Omaa osaamista pääsee hyödyntämään ja kehittämään erilaisissa työtehtävissä eri paikkakunnilla koko Eloisan alueella. Eloisan Ikääntyneiden palveluissa vallitsee hyvä tiimihenki ja työ on monipuolista.

Erikoisalat ovat laajasti edustettuna ja tämä mahdollistaa erikoistumisen ns. putkikoulutus-mallilla lomakertyminen ym. virkatyösuhde-etujen katkeamatta. Tämä tarjoaa erikoistuvalle lääkärille mahdollisuuden yhdistää joustavasti erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon koulutusjaksoja siten, että virkatyösuhteen edut säilyvät, vaikka työn tekopaikka vaihtuisi esh:n ja pth:n välillä.

Yleislääketieteen erityiskoulutuksen (YEK) tavoitteena on perehdyttää koulutuksessa oleva lääkäri perusterveydenhuollossa toimivan lääkärin tehtäviin, terveydenhuollon hallintoon ja sosiaaliturvajärjestelmään sekä yhteistyöhön terveydenhuollon ja sosiaalihuollon alalla toimivan henkilöstön kanssa.

• YEK antaa pätevyyden toimia sosiaalivakuutuksen piirissä muissa EU-maissa kuin Suomessa.

• Yleislääketieteen erityiskoulutus kestää Suomessa opintonsa suorittaneille käytännössä 2 vuotta.

YEK:n aikana tulee suorittaa:

✔ 9 kuukautta terveyskeskuspalvelua yliopiston hyväksymässä terveyskeskuksessa
✔ 6 kuukautta sairaalapalvelua yliopiston hyväksymässä sairaalassa 
✔ Loput 9 kuukautta palvelusta voi suorittaa sairaalassa tai terveyskeskuksessa. Tästä osasta 6 kuukautta on mahdollista suorittaa esim. tutkimusta tehden.

Haemme amanuensseja kesälle 2024 seuraaviin yksiköihin Mikkeliin ja Savonlinnaan:
– keuhkosairauksien yksikköön
– kirurgian yksikköön
– lastentautien yksikköön
– naistentautien ja synnytysten yksikkö
– neurologian yksikköön
– psykiatrian yksikköön
– radiologian yksikköön
– sisätautien yksikköön

Lisäksi haemme amanuensseja perusterveydenhuoltoon Mikkelin ja Savonlinnan lisäksi Pieksämäelle, Juvalle, Kangasniemelle ja Mäntyharjulle.

Amanuenssuuri kestää yhdellä erikoisalalla yleensä noin kuukauden. Naistentautien ja synnytysten yksikön amanuenssuurin kesto on 3kk. Voit hakea yhdelle tai useammalle alalle. Amanuenssuurit sijoittuvat touko-syyskuun välille. Ilmoitathan hakemuksessasi, millä ajanjaksolla pystyt työskentelemään sekä ensisijaiset toiveet sijoituksesta.

Tarjoamme kesän amanuensseille:
– Hyvän perehdytyksen
– Monipuolisia työtehtäviä
– Mukavia vapaa-ajan aktiviteetteja yhdessä muiden kesäamanuenssien ja sijaisten kanssa
– Apua käytännön järjestelyjen kanssa mm. asunnon etsimisessä

✔ Amanuenssin tehtävän hoitaminen edellyttää vähintään kolmen opintovuoden opintojen sekä kyseisen klinikkakurssin suorittamista.

Hae paikkaa täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kesan-2024-amanuenssuurit-528046/

Lisätietoja antavat:
💚 Keuhkosairaudet: Anssi Ukkonen, puh. 040 359 8241
💚 Kirurgia: Teemu Partio, puh. 044 351 9622 ja Niilo Hendolin, puh. 044 351 2788
💚 Lastentaudit: Lotta Mäkelä, puh. 044 351 0292
💚 Naistentaudit ja synnytykset: Susanna Broms, puh. 044 351 6518
💚 Neurologia: Ilkka Tarvainen, puh. 044 351 2336
💚 Psykiatria: Antti Hoberg, puh. 040 351 3193
💚 Radiologia: Jussi Aarnio, puh. 044 351 6482
💚 Sisätaudit: Jori Nousiainen, puh. 040 359 6924
💚 Perusterveydenhuolto: Anna-Sofia Simula, puh. 040 129 4676

💚 Rekrytointikoordinaattori:
Elise Pöysä, puh. 040 656 7780

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@etelasavonha.fi

Mikäli et löydä sinua kiinnostavaa työpaikkaa juuri nyt Kuntarekrystä, jätä meille yhteystietosi, niin rakennamme sinulle yhdessä urapolun Eloisassa!

Miksi Eloisa? Me kysyimme ja lääkärimme vastasivat

💚 Yhdistä tk-jakso ja erikoistumisopinnot: lomat ja muut työsuhde-edut säilyvät
💚 Työn ja perhe-elämänyhteensovittaminen onnistuu (esim. osittainen työaika)
💚Koulutusmyönteinen työnantaja
💚 Hyvä työporukka ja tuutorit tukena
💚 Matalan kynnyksen konsultaatiomahdollisuudet
💚 Kärkijoukoissa innovatiivisuudessa mm. monitoimijapäivystys saanut palkintoja
💚 Mahdollisuus toimia halutessaan useassa toimipisteessä koko Etelä-Savon alueella saman työnantajan palveluksessa

 

Kysy lisää työmahdollisuuksista:

Elise Pöysä
rekrytointikoordinaattori  
040 656 7780
elise.poysa@etelasavonha.fi

Sivua muokattu 14.9.2023