Siirry sisältöön

Mikäli et löydä sinua kiinnostavaa työpaikkaa juuri nyt Kuntarekrystä, jätä meille yhteystietosi, niin rakennamme sinulle yhdessä urapolun Eloisassa!

Miksi Eloisa? Me kysyimme ja lääkärimme vastasivat

– Yhdistä tk-jakso ja erikoistumisopinnot: lomat ja muut työsuhde-edut säilyvät
– Työn ja perhe-elämänyhteensovittaminen onnistuu (esim. osittainen työaika)
– Koulutusmyönteinen työnantaja
– Hyvä työporukka ja tuutorit tukena
– Matalan kynnyksen konsultaatiomahdollisuudet
– Kärkijoukoissa innovatiivisuudessa mm. monitoimijapäivystys saanut palkintoja
– Mahdollisuus toimia halutessaan useassa toimipisteessä koko Etelä-Savon alueella saman työnantajan palveluksessa

Sote-keskuspalveluissa pystyt suorittamaan YEK-jakson, yleislääketieteen sekä geriatrian erikoislääkärikoulutuksen. Meillä voit työskennellä suurissa hyvinvointikeskuksissa Mikkelissä, Pieksämäellä tai Savonlinnassa tai pienemmillä paikkakunnilla kuten Anttolassa, Enonkoskella, Haukivuorella, Hirvensalmella, Kerimäellä, Juvalla, Kangasniemellä, Mäntyharjulla, Punkaharjulla, Puumalassa, Pertunmaalla, Rantasalmella tai Ristiinassa.

Etelä-Savon hyvinvointialueen keskussairaalassa on kaksi yksikköä, toinen Mikkelissä ja toinen Savonlinnassa. Tarjoamme molemmissa yksiköissä kattavasti erikoissairaanhoidon palveluja. Erikoistuvalle lääkärille on monipuoliset mahdollisuudet oppia usean erikoisalan kliinistä työtä. Täällä saat sekä vastuuta, että tukea ja laajaa kokemusta erikoisalasi työkenttään, niin konservatiivisilla, kuin operatiivisillakin aloilla.

Eloisan päivystyksissä voit tehdä laaja-alaista potilastyötä, pääset kohtaaman asiakkaita vauvasta vaariin ja haastamaan itseäsi hyvin erilaisissa hoitotoimenpiteissä. Töitä ei tarvitse tehdä ikinä yksin, meillä tehdään töitä hyvällä asenteella, ”Myö yhessä” -periaatteella.

Perusajatuksemme on pitää toiminnassamme potilas keskiössä. Haluamme erityisesti panostaa palvelumme laatuun sekä hoidon oikea-aikaisuuteen. Olemme hioneet ja kehittäneet toimintojamme jo pitkälle yhdistäen perustason -ja erikoissairaanhoidon palveluja samaan toimintayksikköön ja virtaviivaistamalla potilaan hoitoon ohjautumista sekä hoitoprosesseja. Kehitystyömme kautta olemme jo onnistuneet lyhentämään potilaidemme odotusaikoja palveluihimme, tuottamaan enemmän hoitosuhdekäyntejä ja toteuttamaan strukturoidumpia hoitokokonaisuuksia.

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan Ikääntyneiden palveluissa pääsee tekemään töitä monipuolisesti eri yksiköissä. Omaa osaamista pääsee hyödyntämään ja kehittämään erilaisissa työtehtävissä eri paikkakunnilla koko Eloisan alueella. Eloisan Ikääntyneiden palveluissa vallitsee hyvä tiimihenki ja työ on monipuolista.

Kysy lisää työmahdollisuuksista: 

Marianne Svahn 
rekrytointikoordinaattori
040 359 7244 
marianne.svahn@etelasavonha.fi

Elise Pöysä
rekrytointikoordinaattori  
040 656 7780
elise.poysa@etelasavonha.fi

Sivua muokattu 1.6.2023