Siirry sisältöön

Hei lääkäri!

Olemme valmiita neuvottelemaan kanssasi sinun elämäntilanteeseen sopivan työnkuvan ja työajan. Sekä yleislääkäritasoista mielenterveysvastaanottotyötä että psykiatrian erikoislääkärin tehtäviä meillä on mahdollista tehdä Mikkelissä, Savonlinnassa ja Pieksämäellä.

Toimintatapojamme mielenterveys- ja riippuvuuspalveluissa ovat luotettavuus, moniammatillinen yhteistyö, jatkuva kehittäminen ja oppiminen sekä tiedolla johtaminen.

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat asiakaslähtöisyys, rohkeus, turvallisuus, vaikuttavuus ja yhdenvertaisuus.

Tavoitteemme on tuottaa vaikuttavia ja näyttöön perustuvia hoitoja ja palveluja sekä olla paras työnantaja.

Upouudet tilat antavat mukavan, turvallisen sekä modernin työ- ja hoitoympäristön. Lisäksi ne antavat uusia mahdollisuuksia psykiatrisen sairaalahoidon ja avohoidon, sekä myös somaattisten erikoisalojen poliklinikoiden kanssa tehtävään yhteistyöhön. Tällainen laaja toimintojen yhdistyminen samaan toimipisteeseen tapahtui Eloisassa ensimmäisten joukossa Suomessa.

Lisätietoja toiminnastamme löydät alta:

Eloisan Mikkelin mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden lasten, nuorten ja aikuisten  yhteinen toimipiste sijaitsee 2023 käyttöönotetussa upouudessa Mielen- ja kuntoutuksen talossa, aivan Mikkelin keskussairaalan vieressä. Talossa toimii siis perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon vastaanotot, osastot sekä myös MIERI-sosiaalityö ja riippuvuusvastaanotot.

Olemme perustaneet Mielentaloon siirryttyämme psykiatrian erikoissairaanhoitoon neuromodulaatiotyöryhmän, jossa toteutamme mm. ECT- ja Tdcs-hoitoa. Näiden rinnalla on vuodelle 2024 kehitteillä transkraniaalisen magneettistimulaation saaminen osaksi hoitorepertuaariamme.

Aikuispsykiatrian osastoja meillä on 3, nuorisopsykiatrian osastoja 1 ja lisäksi lastenpsykiatrialla on päiväosasto. Osastonylilääkäreiden ohjauksessa on nuorella lääkärillä erinomainen mahdollisuus oppia uutta ja tehdä erikoistumispalveluja.

Mikkelin mielenterveys- ja päihdepalveluihin kuuluu myös Eloisan seutukunnissa (Puumala, Hirvensalmi, Pertunmaa, Mäntyharju, Kangasniemi) olevat aikuisten vastaanotot.

Savonlinnassa toimiva MIERI-osasto, joka toteuttaa vapaaehtoisia hoitojaksoja aikuisille mielenterveys-ja päihdepotilaille. Osasto toimii erikoislääkärijohtoisena perustason osastona ja osastolla on hyvä hoitajamitoitus.  Osaston henkilöstö tekee tiiviisti yhteistyötä avohoidon kanssa.

Savonlinnassa tuotamme nuorillle ja aikuisille avohoidon vastaanotoillamme psykiatrian erikoislääkärin vastaanottoa, keskusteluterapiaa, psykologisia tutkimuksia ja moniammatillista kuntoutusta. MIERI-palvelumme sijaitsevat Savonlinnan sairaalan yhteydessä, erittäin kauniissa järvimaisemassa.

Pieksämäellä toteutamme psykiatrian avohoidon palveluina erikoislääkärivastaanottoa sekä moniammatillista hoitoa ja kuntoutusta. Vastaanotto sijaitsee keskeisesti hyvinvointikeskuksen ja somaattisten palveluiden yhteydessä, myös kauniin luonnon keskellä.

Porraspalkkauksemme on kilpailukykyinen.

Lämpimästi tervetuloa meille lääkäriksi 💚.

Ota yhteyttä ja rakennetaan elämäntilanteeseesi sopiva työkokonaisuus:

rekrytointikoordinaattori Elise Pöysä, elise.poysa@etelasavonha.fi , puh. 040 656 7780 ja vastaava ylilääkäri Antti Hoberg, antti.hoberg@etelasavonha.fi , puh. 040 351 3193

Tai jätä yhteystietosi niin olemme sinuun yhteydessä:

Sivua muokattu 12.6.2024