Siirry sisältöön

Hankkeissa kehitetään hyvinvointialueen palveluja uudenlaisiksi. Uusia palveluja ja toimintamalleja testataan käytännössä pilottien avulla, jotka kohdistuvat tiettyihin toimipisteisiin. Hanketyön tiimoilta olemme jo käyttöönottaneet muun muassa digilääkärin ja chat-palvelun.

Lue alta lisää hankkeistamme ja käynnissä olevista piloteista.

Kuvituskuva sosiaalityöntekijät
Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus

Yhtenäistämme ja kehitämme palveluja hyvinvointialueen kattavasti, jotta voimme palvella kaikkia asiakkaitamme tasavertaisesti. Edistämme hyvinvointialueen palvelujen monialaista saatavuutta, oikea-aikaisuutta ja jatkuvuutta.

Kestävän kasvun Eloisa
Kestävän kasvun Eloisa (RRP) hankkeessa laajennetaan Etelä-Savon hyvinvointialueen digitaalisen sosiaali- ja terveyskeskuksen toimintaa yhteistyössä henkilöstön, …
Kannustinmalli

Vahvistamme sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstöresursseja ja moniammatillisuutta Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan Ohjaamoissa. Ohjaamot ovat palvelupisteitä, joista nuori saa monipuolisesti palveluja yhden luukun periaatteella.

Tulevaisuus kotona

Tulevaisuus kotona -hankkeessa kehitetään ikääntyneiden palveluja, jotta kotona asuminen olisi mahdollisimman turvattua ympärivuorokautisesti.

Olemme apunasi eri elämäntilanteissa

Tutustu yleisimpiin palveluihimme kohderyhmittäin. Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tuottaa, kehittää ja järjestää sosiaali- ja terveyspalveluja 12 kunnan alueella 133 000 Etelä-Savon asukkaalle.