Siirry sisältöön

Hankkeissa kehitetään hyvinvointialueen palveluja uudenlaisiksi. Uusia palveluja ja toimintamalleja testataan käytännössä pilottien avulla, jotka kohdistuvat tiettyihin toimipisteisiin. Hanketyön tiimoilta olemme jo käyttöönottaneet muun muassa digilääkärin ja chat-palvelun.

Lue alta lisää hankkeistamme ja käynnissä olevista piloteista.

Kuvituskuva sosiaalityöntekijät
Kannustinmalli

Vahvistamme sosiaali- ja terveyspalvelujen henkilöstöresursseja ja moniammatillisuutta Mikkelin, Pieksämäen ja Savonlinnan Ohjaamoissa. Ohjaamot ovat palvelupisteitä, joista nuori saa monipuolisesti palveluja yhden luukun periaatteella.

Kestävän kasvun Eloisa
Kestävän kasvun Eloisa (RRP2) hankkeessa laajennetaan Etelä-Savon hyvinvointialueen digitaalisen sosiaali- ja terveyskeskuksen toimintaa yhteistyössä henkilöstön, …
Oloisa - osallisuutta taiteen keinoin

Oloisa-hankkeessa järjestetään sekä Eloisan asiakkaiden että henkilöstön osallisuutta tukevaa taidetoimintaa Mikkelin ja Savonlinnan keskussairaaloissa vuoden 2024 aikana.

Olemme apunasi eri elämäntilanteissa

Tutustu yleisimpiin palveluihimme kohderyhmittäin. Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tuottaa, kehittää ja järjestää sosiaali- ja terveyspalveluja 12 kunnan alueella 133 000 Etelä-Savon asukkaalle.