Siirry sisältöön
sulje tiedote
Etelä-Savossa on voimassa maastopalovaroitus

Avotulen tekeminen on kielletty. Tulen leviämisvaara on suuri maaston kuivuuden vuoksi.

Suurimmat, sinfonialuokan kokoonpanot meillä on Mikkelissä, Savonlinnassa ja Pieksämäellä. Sen lisäksi löytyy monenlaista pienempää pumppua yhteensä 12 kunnan alueelta.

Kanssamme voit mainiosti tehdä pidemmänkin turneen, tai aloittaa vaikkapa yksittäisestä keikasta:

Eloisa tunnetaan rennosta ilmapiiristä ja hyvästä yhteishengestä. Meillä hierarkiat ovat matalia eikä orkesterinjohtajaa tarvitse pokkuroida. Pääset vaikuttamaan työhösi ja rakentamaan juuri sinulle sopivaa työelämää. Koulutus- ja etenemismahdollisuuksia on laajasti tarjolla instrumentista riippumatta, ja tuemme esimerkiksi hybridi- tai osapäivätyötä.

Eloisa työsuhde tarjoaa sinulle:

  • Monipuolisia työmahdollisuuksia sosiaali- ja terveyspalveluiden, ikääntyneiden palvelujen sekä pelastusalan tehtävissä.
  • Modernin ja viihtyisän työympäristön 12 kunnan alueella
  • Loistavat henkilöstöedut.
  • Runsaasti koulutus- ja kehittymismahdollisuuksia.
  • Hyvää yhteishenkeä rennossa työyhteisössä.

Muiden etujen lisäksi kilpailutathan myös palkkasi meillä. Tarjoamme huippuhyvän palkkatason lähes kaikissa ammattiryhmissä!

Kiertueen tahtia voi säädellä, ja hyvälle asemapaikalle voi perustaa vaikka oman housebändin. Stagelta toiselle siirtyminen käy sutjakasti, vaikka tulisit paikalle kauempaakin.

Kun pillit on työpäivän jälkeen laitettu pussiin, ehtii Etelä-Savossa kokea vaikka mitä. Hyvän elämän edellytyksiä riittää: asuminen on edullista, luonto lähellä ja kulttuuria sekä harrastusmahdollisuuksia piisaa.

Olitpa juuri maailmankiertueelta palannut tai vasta ensimmäistä bändiäsi etsivä – Eloisalta löydät työelämän harmoniaa!

Sivua muokattu 16.5.2024

Meille töihin

Tarjoamme laajasti työmahdollisuuksia useiden eri alojen ammattilaisille. Mikä meidät erottaa muista? Haluamme olla paras työpaikka juuri sinulle. Teemme työtä suurella sydämellä kaikki yhdessä ja toisiamme kunnioittaen. Tavoitteenamme on olla paras ja joustavin työnantaja.

Meille töihin

Kuntarekry

Kuvituskuva: pelastustoimen kalustoa Savonlinnan paloaseman edustalla

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista.

Kuntarekry.fi