Siirry sisältöön
Kuvituskuva Eloisa - kahvikupit ja nuoret työntekijät
Sosiaali- ja terveysala

Eloisan ammattitaitoinen henkilökunta ja oppimiseen kannustava ilmapiiri tarjoavat työharjoittelulle parhaan oppimisympäristön. Teemme vahvaa yhteistyötä yliopistojen, ammattikorkeakoulujen ja ammatillisten oppilaitosten kanssa.

Lääketiede

Eloisa tarjoaa harjoittelupaikkoja lääketieteen opiskelijoille. Koulutusmyönteinen ja ohjaukseen sitoutunut henkilökunta oman nimetyn tutorlääkärin johdolla mahdollistaa turvallisen oppimis- ja harjoitteluympäristön.

Pelastusala

Etelä-Savon hyvinvointialueella on tarjolla harjoittelupaikkoja pelastusalan opiskelijoille.

Muiden alojen opiskelijat

Eloisan tarjoaa monipuolisia harjoittelu- ja työssäoppimisen paikkoja myös muiden erikoisalojen opiskelijoille ammattilaisten laadukkaassa ohjauksessa. Harjoittelupaikat sovitaan ennakkoon.

Oppisopimus

Oppisopimuskoulutus on loistava mahdollisuus kouluttautua ammattilaiseksi työelämään. Se on käytännönläheinen, joustava ja yksilöllinen tapa osaamisen kehittämiseen.

TET-harjoittelu

Eloisa tarjoaa työelämään tutustumista eli TET -harjoittelujaksoja peruskoulun yhdeksäsluokkalaisille. Eloisa tarjoaa opiskelijoille myös alan eri ammattien esittelytilaisuuksia.

Opinnäytetyöt
Eloisa tarjoaa eri alojen opiskelijoille mahdollisuuksia toteuttaa opinnäytetöitä erilaisissa toimintaympäristöissä.   AMK-opinnäytetyöt  YAMK-opinnäytetyöt  Yliopistojen opinnäytetyöt

Olemme apunasi eri elämäntilanteissa

Tutustu yleisimpiin palveluihimme kohderyhmittäin. Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tuottaa, kehittää ja järjestää sosiaali- ja terveyspalveluja 12 kunnan alueella 133 000 Etelä-Savon asukkaalle.