Siirry sisältöön

Tarjoamme terveydenhuollon ammattilaisille työyhteisön osaavien ja innostuneiden tekijöiden parissa. Olet sitten sairaanhoitaja tai lähihoitaja, osaamisesi pääsee meillä loistamaan! Voit työskennellä monipuolisissa työtehtävissä niin erikoissairaanhoidossa kuin perusterveydenhuollon yksiköissä, ikäihmisten, vammaispalveluiden sekä muiden sosiaalipalveluiden työyksiköissä koko Etelä-Savon alueella.

Sairaalapalvelut keskittyvät Mikkeliin ja Savonlinnaan, perustason palveluita löytyy sen sijaan lähes jokaisesta Etelä-Savon kunnasta. Vaihtoehtoja meillä löytyy aina osastotyöstä vastaanottotyöhön eri asiakasryhmien parissa.

Töihin meille – pysyvästi tai keikkaillen

Olitpa kiinnostunut sitten pidempiaikaisesta työskentelystä, sijaisuuksista tai keikkailusta, ota meihin yhteyttä alla olevan rekrybotin kautta. Etsitään yhdessä sinulle sopiva työ!

Eloisassa voit tehdä keikkatöitä ja lyhyitä sijaisuuksia. Keikkatyöntekijä sinulla on vapaus valita itse missä, milloin ja miten paljon töitä teet. Voit jättää sijaishakemuksesi meille tästä linkistä: sijaishakemus Kuntarekryssä.

Mikkelin alueen kunnissa alle 13 päivää kestäviin sijaisuuksiin voit hakeutua Temporen kautta. Temporen kautta keikkalaiseksi rekisteröityminen on helppoa – kirjaudu Temporen järjestelmään, sovi haastatteluaika ja aloita keikkailu!

Kysy lisää työmahdollisuuksista:

Titta Immonen (hoitajat/ohjaajat Mikkeli)
rekrytointikoordinaattori
040 359 7980
titta.immonen@etelasavonha.fi

Malla Ylönen (hoitajat/ohjaajat Pieksämäki)
rekrytointikoordinaattori
040 481 6003
malla.ylonen@etelasavonha.fi

Annamari Lausas (vammaispalvelut, hoitajat/ohjaajat Pieksämäki)
asiantuntija
040 481 6078
annamari.lausas@etelasavonha.fi

Sivua muokattu 3.1.2024