Siirry sisältöön

Tarjoamme terveydenhuollon ammattilaisille työyhteisön osaavien ja innostuneiden tekijöiden parissa. Olet sitten sairaanhoitaja tai lähihoitaja, osaamisesi pääsee meillä loistamaan! Voit työskennellä monipuolisissa työtehtävissä niin erikoissairaanhoidossa kuin perusterveydenhuollon yksiköissä, ikäihmisten, vammaispalveluiden sekä muiden sosiaalipalveluiden työyksiköissä koko Etelä-Savon alueella.

Sairaalapalvelut keskittyvät Mikkeliin ja Savonlinnaan, perustason palveluita löytyy sen sijaan lähes jokaisesta Etelä-Savon kunnasta. Vaihtoehtoja meillä löytyy aina osastotyöstä vastaanottotyöhön eri asiakasryhmien parissa.

Keikkatöihin?

Eloisassa voit tehdä keikkatöitä ja lyhyitä sijaisuuksia. Keikkatyöntekijä sinulla on vapaus valita itse missä, milloin ja miten paljon töitä teet. Voit jättää sijaishakemuksesi meille tästä linkistä: sijaishakemus Kuntarekryssä.

Mikkelin alueen kunnissa alle kolmen kuukauden kestäviin sijaisuuksiin voit hakeutua Sarastia Rekryn kautta. Sarastia Rekryn keikkalaiseksi rekisteröityminen on helppoa – kirjaudu Sarastia Rekryn järjestelmään, sovi haastatteluaika ja aloita keikkailu!

Kysy lisää työmahdollisuuksista:

Anne-Maarit Tuovinen
puh. 044 417 3964
anne-maarit.tuovinen@etelasavonha.fi

Sivua muokattu 17.2.2023