Siirry sisältöön

Etelä-Savon hyvinvointialueen aloitettua toimintansa, on meillä nyt entistä paremmat edellytykset kehittää koko alueen kattavia laadukkaita ikääntyneiden lääkäripalveluja. Palvelutarpeen kasvaessa ja rahoituksen riittävyyden kanssa painiessa toimivat, oikea-aikaiset ja vaikuttavat palvelut ovat ainoa kestävä tie eteenpäin.

Olitpa sitten työurasi alkupuolella tai jo kokenut konkari, meillä on tarjota sinulle mielenkiintoista työtä ja hyvät edellytykset työssä onnistumiseen ja viihtymiseen.

Ikääntyneiden palveluissa tuotetaan lääkäripalveluja kotihoitoon, palveluasumiseen ja geriatrisille arviointiosastoille. Näiden lisäksi sinulla on toiveidesi mukaisesti mahdollista työskennellä myös muissa hyvinvointialueen toiminnoissa, työnkuvia voidaan yhdistellä toimialarajojen yli ja koulutuspolut pyrimme rakentamaan saumattomiksi.

Meille et ole pelkkä resurssi vaan tärkeä osa porukkaamme. Vaikka lääkäritiimimme työskentely tapahtuu ympäri hyvinvointialuetta, olemme kaikki helposti lähestyttävissä ja tavoitettavissa ja kollegan apua ja tukea on koko ajan saatavilla. Tiimissämme on edustettuna geriatrian, yleislääketieteen, sisätautien ja akuuttilääketieteen erikoisalat, joten sisäiset konsultaatiot sujuvat erittäin vaivattomasti ja monimutkaisempia tilanteita pohditaan mielellään porukallakin.

Mitä odotamme?

Edellytämme sinulta kiinnostusta ikääntyneiden potilaidemme hyvään hoitoon sekä kykyä ja halua kaikkien ihmisten kunnioittavaan kohtaamiseen. Onnistunut ikääntyneiden potilaidemme kanssa toimiminen edellyttää myös vähintään hyvää suomen kielen taitoa.

Emme edellytä sinulta erikoislääkärin tutkintoa tai vuosien kokemusta ikääntyneiden hoidosta, väitöskirjan tai soveltuvan dosentuurin puute ei estä meillä työskentelyä.

Meillä voit työskennellä yleislääkärinä ilman tarvetta erikoistumiseen. Jos erikoistuminen kuitenkin kiinnostaa, osallistumme aktiivisesti geriatrian erikoislääkärikoulutuksen toteuttamiseen ja koordinaatioon hyvinvointialueella. Erikoistuva lääkäri saa aina nimetyn ohjaajan ja tämän lisäksi kaikki lääkärimme ja muut ammattilaisemme ovat mukana tukemassa ja kouluttamassa. Itä-Suomen yliopiston myöntämät geriatrian koulutusoikeudet on kesällä 2023 päivitetty ja Eloisalle on myönnetty laaja koulutusoikeus. Koulutuspaikat sovitaan aina kulloisenkin ohjaajatilanteen mukaan niin, että koulutusjakso täyttää sille etukäteen yhdessä sovitut tavoitteet.

Kannustamme myös muita kuin geriatrian erikoislääkäreitä ottamaan rohkeasti yhteyttä, tiimiimme kaivataan myös uusia spesialiteetteja.

Hybridityöskentelymalli mahdollistaa sujuvan arjen

Työskentelypisteitä on tarjolla useita. Erikoistumispalvelua varten työ järjestetään paikkaan, jossa laadukas lähiohjaus pystytään kulloisessakin tilanteessa järjestämään. Lähi- ja etätyön yhdistämiseen suhtaudutaan myönteisesti, osa-aikainen työskentely on myös mahdollista tehtävänkuvan sen salliessa. Tarjolla on vakituisia virkoja ja viransijaisuuksia. Huomioimme elämäntilanteesi työtehtäviä suunniteltaessa ja olemme ehdottoman syrjimätön ja moniarvoinen työyhteisö.

Kysy minulta lisää

Kati Päivärinta, ylilääkäri, ikääntyneiden palvelut Eloisa

Kati Päivärinta

Ylilääkäri, Ikääntyneiden palvelut, Yhteiset palvelut

Elise Pöysä

Rekrytointikoordinaattori, lääkärit, Rekrytointiyksikkö

Sivua muokattu 16.2.2024