Siirry sisältöön

Kun tulet hammaslääkäriksi Eloisalle, Sinulla on 170 loistavaa työkaveria, jotka mahdollistavat kanssasi sujuvan arjen ja sen lisäksi:

✔ Työnantajana olemme joustavia ja mahdollistamme esimerkiksi nelipäiväisen työviikon.

✔ Sinulla on mahdollisuus tehdä lisätöitä, mutta iltatyötävelvoitetta ei ole työajan sijoittuessa kello 8.00 – 16.00 väliselle ajalle.

✔ Hammaslääkäreillämme on liukuva työaika ja voit itse suunnitella työjärjestyksesi. Työn vastapainoksi tarvitaan myös lomaa ja lomasuunnittelussa olemme myös joustavia.

✔ Arkisin meillä toimitaan omissa työpisteissä ja viikonloppuisin hammaslääkäripäivystys toimii keskitetysti.

✔ Potilastietojärjestelmänä on Lifecare. KKTT omana toimintana koko alueen käytössä; Oma suuradiologi, joka lausuu myös kaikki alueen OPG-kuvat. Lisäksi käytössämme on Dentview -laite

✔ Palkkamme on kilpailukykyinen

✔ Eloisassa panostetaan yleisesti hyvään tiedotukseen ja työhyvinvointiin – ”Myö yhessä” näkyy arjessa.

✔ Tänne on ”Helppo tulla, vaikea lähteä” – Löydä paikkasi meiltä! 💚

Lue lisää alta työmahdollisuuksistamme alta:

Mikkelissä uusi moderni hoitola, jossa kaikki toiminnot ovat saman katon alla, keskellä kaupunkia aivan Mikkelin torin laidalla. Hoitolan tiloissa on 26 hoitohuonetta. Hammaslääkäripäivystys sijaitsee Mikkelin keskussairaalan yhteydessä.

Seudun muut hoitolat ovat 2-5 hoitohuoneen hoitoloita ja ne sijaitsevat Hirvensalmella, Pertunmaalla, Mäntyharjulla, Ristiinassa, Puumalassa, Juvalla ja Kangasniemellä.

Meillä on erinomainen kollegatuki ja teemme kiinteää yhteistyötä sairaalan kanssa.

Mikkelin seudulla hammaslääkärinä työskentelystä kertoo mielellään lisää ylihammaslääkäri Katri Hyvärinen, katri.hyvarinen@etelasavonha.fi

Pieksämäellä suun terveydenhuollon palvelut järjestetään Pieksämäen sote-keskuksessa, jossa käytössä on 12 hoitohuonetta.

Meillä on omat erikoishammaslääkärit ja koko hoitolan vahva kollegatuki.

Pieksämäen hammaslääkärityön mahdollisuuksista kertoo mielellään lisää ylihammaslääkäri Satu Snellman-Gröhn, satu.snellman-grohn@etelasavonha.fi

Savonlinnassa uusi moderni hoitola, jossa kaikki 15 hoitohuonetta saman katon alla ja sairaalan yhteydessä. Seudun muut hoitolat ovat 1-4 hoitohuoneen hoitoloita ja ne sijaitsevat Kerimäellä, Punkaharjulla, Enonkoskella ja Rantasalmella. Sulkavan hoitolan toiminta ulkoistettu.

Meillä on erinomainen kollegatuki ja teemme kiinteää yhteistyötä sairaalan kanssa.

Savonlinnan ja sen alueen hammaslääkärityön mahdollisuuksista kertoo mielellään lisää ylihammaslääkäri Marja-Leena Gröhn, marja-leena.grohn@etelasavonha.fi

Sivua muokattu 6.11.2023