Siirry sisältöön
sulje tiedote
Terveyspalveluissamme viivettä

Tietojärjestelmissämme oli vikaa tiistaina 18.6. Vika on korjattu. Palveluissamme voi silti esiintyä viivettä vielä ruuhkan purkamisen vuoksi. Pahoittelemme mahdollisia viiveitä.

Yhteisöllinen asuminen kohdentuu asiakkaille, joiden pääasiallinen avuntarve ajoittuu päivä-/ilta-aikaan, jonka toteuttaa toimipisteen oma henkilöstö. Hoidon ja hoivan tarve voi olla myös ajoittain ympärivuorokautista, jolloin tarvittava yöaikainen palvelu järjestetään asiakkaan tarvitsemalla/haluamalla tavalla esim. kotihoidon yöpartion avulla. Asiakkailla on hallinnassaan heidän tarpeitaan vastaava asunto.

Yhteisölliseen asumiseen kuuluvat asiakkaan palvelutarpeen ja sopimuksen mukaiset tukipalvelut, joita voivat olla esim. ateria-, pyykki-, siivous- ja saattajapalvelut.

Palvelussa korostuu yhteisöllinen ja sosiaalinen toiminta, joka edistää ja tukee sosiaalista kanssakäymistä. Henkilöstö on moniammatillista ja -kulttuurista, meillä työskentelee lähi- ja perushoitajia, sairaanhoitajia, geronomi, ohjaaja, hoiva-avustajia.

Käyntitiedot

Kehrääjänkuja 1
76150 Pieksämäki

Palvelupaikka kartalla

Näytä reitti tänne

Puhelinasiointi

Palveluajat

Ma–su 07:00–21:00

Palvelupaikasta saatavilla olevat palvelut