Siirry sisältöön

Kirurgian erikoisalapalvelut

Kirurgian palveluita ovat urologia, verisuonikirurgia, vatsaelinsairauksien (gastroenterologia) kirurgia, käsikirurgia, ortopedia ja traumatologia, plastiikkakirurgia ja yleiskirurgia sekä suun ja hampaiston leikkaushoidot.

Kirurgisen hoidon ohessa toimintaan kuuluvat diagnoosin varmistava tutkimus, ohjaus ja kuntoutus. Leikkaukset voidaan tehdä päivystyksenä tai ennakkoon sovitusti.

Tietoa palvelusta

Palveluihin pääsee lähetteellä perusterveydenhuollosta.

Verkkoasiointi

Omavointi

Omavointi on hoitoosi liittyvä digitaalinen asiointipalvelu, joka välittää sairauteesi ja vointiisi liittyvää tietoa sinua hoitavalle terveydenhuollon ammattilaiselle. Näitä tietoja käytetään mm. hoidon vaikuttavuuden ja laadun arviointiin, ja sitä kautta hoitojen kehittämiseen ja parantamiseen.

Sinulle lähetetään toimintakykyysi liittyviä kyselyitä ennen hoitoasi ja sen jälkeen. Voit täyttää kyselylomakkeet Omavointi -palvelussa kun olet saanut ilmoituksen kyselystä tekstiviestillä. Kyselyillä mittaamme hoitosi vaikutuksia ja muutoksia voinnissasi.

Kyselyihin vastaaminen on turvallista. Palvelussa käytetään vahvaa sähköistä tunnistautumista, joka edellyttää verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen käyttöä. Jos et voi käyttää sähköistä palvelua, voit tiedustella sairaalakäynnin yhteydessä, voitko vastata yksikössä tablettitietokoneella tai paperisella lomakkeella.

Omavointi

Palvelupaikat