Siirry sisältöön
Uutiset

Punkaharjun sote-asemalla palvelukatkos 1.7.–18.8.

Julkaistu: 25.6.2024, klo 12:26

Valokuva Googlen karttapalvelusta osoitteessa Kauppatie 20, Punkaharju
Punkaharjun sote-asema avaa 19.8.2024 uusissa tiloissa osoitteessa Puutarhatie 3 A. Kuva: Google Maps

Etelä-Savon hyvinvointialueen Punkaharjun sosiaali- ja terveysasemalle remontoidaan parhaillaan uusia tiloja. Uudet tilat otetaan käyttöön 19. elokuuta. Ne sijaitsevat nykyisen sote-aseman läheisyydessä palvelutalo Helminauhan päädyssä aivan Punkaharjun apteekin takana. Sote-aseman osoitteeksi muuttuu 19.8. alkaen Puutarhatie 3 A.

Uusien tilojen muutostyölupien viivästymisen vuoksi palveluiden tarjontaan Punkaharjulla tulee katkos 1.7.–18.8.

– Avoterveydenhuollon, neuvolan, kuntoutuksen sekä mielenterveyden ja riippuvuuksien palvelut eivät työsuojelullisista syistä johtuen voi toimia nykyisissä tiloissa muuttoon asti. Nämä palvelut korvataan 18.8. asti Kerimäellä tai Savonlinnassa. Jo ajan varanneisiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti vastaanoton muutoksista, avoterveydenhuollon tulosaluepäällikkö Anna-Sofia Simula kertoo.

Palvelukatkoksen aikana vastaanotot voidaan toteuttaa tarvittaessa tuttujen ammattilaisten toimesta muillakin asemilla. Punkaharjulle olevan vastaanottoajan voi myös halutessaan siirtää 19.8. jälkeiselle ajalle.

Terveysneuvon chatissa ja puhelinpalvelussa asiointi ja ajan varaaminen jatkuu heinäkuun aikanakin normaalisti. Punkaharjulaisten numero Terveysneuvoon on 015 5277 112 arkisin klo 8–15.

Muutto ei koske Punkaharjun suun terveydenhuoltoa. Se avaa palvelunsa normaalisti kesätauon jälkeen 12.8. nykyisissä tiloissa osoitteessa Kauppatie 22.