Siirry sisältöön
Uutiset

Punkaharjun sote-asema avautui uusissa tiloissa

Julkaistu: 21.8.2024, klo 14:49

Vaaleatiilinen rakennus ja sen sisäänkäynti ulkoa kuvattuna
Punkaharjun sote-asema toimii entisessä Rauhalan palveluasumisyksikön tiloissa Punkaharjun apteekin takana.

Punkaharjun sosiaali- ja terveysaseman uusien tilojen remontti valmistui aikataulussaan. Uudet tilat avattiin maanantaina 19. elokuuta. Aseman uudeksi käyntiosoitteeksi vaihtui Puutarhatie 3 A. Palvelutalo Helminauhan päädyssä sijaitsevan sote-aseman sisäänkäynti löytyy Punkaharjun apteekin takaa.

Punkaharjun hammashoitolan tilat säilyvät sote-aseman edellisessä osoitteessa Kauppatie 22.

Uudella sote-asemalla toimivat hoitajan ja lääkärin vastaanotto, mielenterveys- ja riippuvuuspalvelut, neuvolapalvelut, fysioterapian vastaanotto sekä Islabin näytteenottopiste. Myös Punkaharjun alueen kotihoidon toimisto sijaitsee uuden sote-aseman tiloissa.

Hoidon tarpeen arviointi ja ajanvaraus tapahtuu tuttuun tapaan Terveysneuvon chatissa, OmaEloisa-sovelluksessa tai puhelimitse. Neuvolapalveluissa ja alle 18-vuotiaiden mielenterveys- ja riippuvuuspalveluissa asiointikanavana toimii Palveluluukku chatissa, OmaEloisassa tai puhelimessa.

Laboratorion näytteenoton ajanvaraus tapahtuu Islabin ajanvarauksen kautta. Punkaharjun näytteenottopiste avautuu kesätauon jälkeen 2. syyskuuta.

Terveysneuvo

Hoidon tarpeen arviointi, perusterveydenhuollon palveluiden ja yli 18-vuotiaiden mielenterveys- ja riippuvuuspalveluiden ajanvaraus:

Chatissa etelasavonha.fi ja OmaEloisa-sovelluksessa (arkisin klo 8–21, muulloin klo 10–18)

Puhelimitse (arkisin ma–pe klo 8–15) 015 5277 112 (Savonlinna, Kerimäki, Punkaharju, Enonkoski ja Rantasalmi)

Palveluluukku

Lasten ja nuorten (alle 18 vuotta) sekä lapsiperheiden terveysasioiden asiointikanava. Neuvolat, koulu- ja opiskeluterveydenhuolto sekä mielenterveys- ja riippuvuuspalvelut (lapset ja nuoret):

Chatissa etelasavonha.fi ja OmaEloisa-sovelluksessa (arkisin ma–pe klo 8–15)

Puhelimitse 015 744 7744 (arkisin ma–pe klo 8–15)

Laboratorio – Islabin ajanvaraus

Netissä: islab.ajanvaraus.fi

Puhelimitse (arkisin klo 8–14) 044 717 8888