Siirry sisältöön

Eron ensiapupiste

Eron ensiapupisteelle voit tulla, kun haluat keskustella omaan tai perheenjäsenesi eropohdintaan liittyvistä asioista. Eron ensiapupisteellä tulet kuulluksi ja kohdatuksi nopeasti ja vaivattomasti. Voit tulla paikalle ilman ajanvarausta tai voit varata ajan ennakkoon. Sinua kohtaamassa eron ensiapupisteellä on alan ammattilaisia Etelä-Savon perhekeskusverkostosta kuten Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisalta, Mikkelin kaupungilta, Mikkelin Kriisikeskukselta, Mikkelin tuomiokirkkoseurakunnan perheasiain neuvottelukeskukselta ja VIOLA ry:lta.

Ohjelma Mikkeli

Keväällä 2024 eron ensiapupiste on avoinna ke klo 16-18 Varhaisen tuen pysäkillä. Tutustu ohjelmaan.

Ohjelma Mikkeli kevät 2024

Tietoa palvelusta

Voit tulla Eron ensiapupisteelle aukiolojen puitteissa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Eron ensiapupisteelle tulo ei edellytä asiakkuuksia muissa palveluissa tai organisaatioissa ja käymällä Eron ensiapupisteellä et tule minkään palvelun tai organisaation asiakkaaksi. Tarvittaessa Eron ensiapupisteen työntekijät ohjaavat ja kertovat muista palveluista.

Eron ensiapupiste toimii Mikkelissä Varhaisen tuen pysäkillä, Mikkelin rautatieasemalla. Eron ensiapupiste on auki parittomilla viikoilla, joka toinen keskiviikko klo 16-18. Voit tulla paikalle ilman ajanvarausta tai voit varata ajan ennakkoon. Eron ensiapupisteelle ovat tervetulleita kaikki asuinkunnasta riippumatta.

Verkkoasiointi

Sähköinen ajanvaraus

Verkkosivujen kautta on sähköisesti varattavissa puhelin- ja etätapaamisia. Ensimmäinen tapaaminen on etänä ja jatkotapaamiset voidaan sopia erikseen. Työntekijä ei ole valittavissa, joten jatkotapaamisista suositellaan sovittavan oman työntekijän kanssa. Varattavissa olevat ajankohdat ja sisällöt voivat vaihdella.

Sähköinen ajanvaraus

Palvelupaikat


Liittyviä palveluita

Ohjelma Mikkeli

Keväällä 2024 eron ensiapupiste on avoinna ke klo 16-18 Varhaisen tuen pysäkillä. Tutustu ohjelmaan.

Ohjelma Mikkeli kevät 2024