Siirry sisältöön

Lapsiperheiden asiakasohjaus Perheneuvo

Lapsiperheiden asiakasohjaus tarjoaa ohjausta ja neuvontaa lapsiperheille ja nuorille suunnatuista palveluista.

Lapsiperheiden asiakasohjaukseen eli perheneuvoon voit olla yhteydessä, kun jokin asia lapsesi, nuoresi tai perheesi tilanteessa askarruttaa, et tiedä mihin ottaa yhteyttä ja toivot tukea perheellesi. Mietitään yhdessä, miten voimme sinua ja perhettäsi auttaa.

Lapsi tai nuori, voit myös itse ottaa yhteyttä.

Perheneuvo neuvoo ja ohjaa sekä järjestää tarvittaessa perheesi tarpeen mukaisia palveluita. Perheneuvo on kaikkien lapsiperheiden tukena erilaisissa elämäntilanteissa.

Olethan yhteydessä meihin kaikissa perhe-elämään liittyvissä asioissa aina, kun tarvitset tukea pienemmissäkin arjen haasteissa ja toivot tietoa esimerkiksi Eloisan alueen perhekeskusverkoston tapahtumista ja toiminnasta!

Toimi näin

Voit soittaa tai chatata Perheneuvoon arkisin klo 9-14 välillä. Muina aikoina voit täyttää Perheneuvon sähköisen yhteydenottopyynnön, niin olemme sinuun yhteydessä.

Yhteystiedot

Valitse paikkakuntasi pudotusvalikosta nähdäksesi sopivat yhteystiedot.

Kenelle ja millä ehdoin

Perheneuvoon voivat soittaa lapset, nuoret ja vanhemmat. Perheneuvo palvelee lapsiperheitä, joissa on ainakin yksi alle 18-vuotias lapsi. Tämä sosiaalipalvelu on maksutonta ja vapaaehtoista.

Myös ammattilaisten yhteydenotot Perheneuvoon ovat tervetulleita lapsiperheiden sosiaalipalveluita koskevissa kysymyksissä.