Siirry sisältöön

Lastentautien erikoisalapalvelut

Lastentautien palveluissa tutkitaan ja hoidetaan laaja-alaisesti erilaisia lasten ja nuorten sairauksia.

Lapsenne hoitoon osallistuvat lastenlääkärit, sairaanhoitajat, kätilöt ja lastenhoitajat.
Tarvittaessa muiden erikoisalojen lääkärit, kuten kirurgit, silmälääkärit ja korva-nenä-kurkkutautien lääkärit antavat erikoisosaamistaan käyttöömme. Teemme myös yhteistyötä muiden erityisasiantuntijoiden kanssa (mm. fysioterapeutti, sosiaalityöntekijä, psykologi, puheterapeutti, ravitsemusterapeutti)

Tietoa palvelusta

Palveluihin pääsee lähetteellä perusterveydenhuollosta

Puhelinasiointi

Lastentautien vastaanotto Savonlinna

Lastentautien vastaanotto sijaitsee Sosiaali-ja terveyskeskuksen 2 kerroksessa.

Lastentautien poliklinikalla tutkitaan ja hoidetaan 0-16- vuotiaita lapsia ja nuoria. Diabetesta ja syömishäiriöitä sairastavat lapset ja nuoret voivat olla vanhempia. Vastaanotolle tullaan lähetteellä.

Soita: +358 15 527 7159

Palveluajat

Soittoaika
ma–pe 08:00–14:00

Lastentautien vastaanotto, Mikkeli

Mikkelin keskussairaalan lastentautien vastaanotto, toimisto

Soita: +358 15 351 2340

Palveluajat

Soittoaika
ma–pe 09:00–11:00

Verkkoasiointi

Omavointi

Omavointi on hoitoosi liittyvä digitaalinen asiointipalvelu, joka välittää sairauteesi ja vointiisi liittyvää tietoa sinua hoitavalle terveydenhuollon ammattilaiselle. Näitä tietoja käytetään mm. hoidon vaikuttavuuden ja laadun arviointiin, ja sitä kautta hoitojen kehittämiseen ja parantamiseen.

Sinulle lähetetään toimintakykyysi liittyviä kyselyitä ennen hoitoasi ja sen jälkeen. Voit täyttää kyselylomakkeet Omavointi -palvelussa kun olet saanut ilmoituksen kyselystä tekstiviestillä. Kyselyillä mittaamme hoitosi vaikutuksia ja muutoksia voinnissasi.

Kyselyihin vastaaminen on turvallista. Palvelussa käytetään vahvaa sähköistä tunnistautumista, joka edellyttää verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen käyttöä. Jos et voi käyttää sähköistä palvelua, voit tiedustella sairaalakäynnin yhteydessä, voitko vastata yksikössä tablettitietokoneella tai paperisella lomakkeella.

Omavointi

Palvelupaikat