Siirry sisältöön
sulje tiedote
Terveyspalveluissamme viivettä

Tietojärjestelmissämme oli vikaa tiistaina 18.6. Vika on korjattu. Palveluissamme voi silti esiintyä viivettä vielä ruuhkan purkamisen vuoksi. Pahoittelemme mahdollisia viiveitä.

Työkierto eli tehtäväkierto tarkoittaa työskentelyä toisissa tehtävissä joko omassa tai hyvinvointialueen toisessa toimipisteessä. Työkierto voidaan suunnitella kestäväksi muutaman kuukauden tai jopa vuoden mittaiseksi.

Työkierron tavoitteena on antaa työntekijälle käyttökelpoisia uusia näkökulmia omaan työhönsä ja oman yksikkönsä työhön. Työkierto tarjoaa myös erinomaisen mahdollisuuden laajentaa omia verkostojaan, joista on myöhemmin hyötyä. Työntekijä oppii uutta, tutustuu uusiin työtapoihin ja verkostoituu työpaikan sisällä. Erityisesti hiljaista tietoa on helpompaa siirtää tällä tavalla. Työkierto voi vaikuttaa positiivisesti työhyvinvointiin, ja siitä voi saada uutta intoa ja ideoita omaan työhön.

Työnantaja hyötyy työkierrosta yhtä lailla kuin työntekijäkin. Työkierto voi toimia suunnitelmallisena osana henkilöstön osaamisen kehittämistä ja työhyvinvoinnista huolehtimista. Lähettävä ja vastaanottava yksikkö tai tiimi voivat hyötyä työkierrosta.

Sivua muokattu 22.3.2024