Siirry sisältöön

Farmaseutin vastaanotto

Farmaseutti auttaa lääkehoidon arvioinnissa, lääkelistojen tarkastuksessa tai luonnissa sekä antaa ohjausta ja neuvontaa yleisesti lääkeasioissa.

Ajantasainen lääkityslista on kaiken lääkehoidon perusta. Sinä itse, omaisesi sekä ammattilaiset hyötyvät tarkoista ja paikkansa pitävistä lääkitystiedoista. Farmaseutti voi päivittää lääkityslistasi tai tarvittaessa luoda sinulle uuden selkeillä merkinnöillä.

Tiedätkö kaikkien lääkkeidesi käytön tarkoitukset ja vaikutukset elimistöösi? Entä otatko lääkkeet oikeaan aikaan ja oikealla tavalla? Farmaseutti voi tarkastaa lääkkeidesi oikeat indikaatiot ja ottotekniikan sekä -ajankohdat. Samalla lääkkeiden tehoa parannetaan ja haittavaikutuksia voidaan vähentää.

Koulutettu farmaseutti voi tehdä lääkehoidon arvioinnin. Arvioinnissa käydään läpi lääkkeiden soveltuvuutta juuri sinulle ja huomioidaan muun muassa ikä, lääkkeiden yhteisvaikutukset ja annostukset. Jos sinulla on huimausta, unettomuutta, epäilet lääkkeestä johtuvaa haittavaikutusta tai olet yli 75-vuotias, voi lääkehoidon arviointia suositella poikkeuksetta!

Toimi näin

Farmaseutin tavoitat

  • puhelinasioinnilla
  • ajanvarauksella vastaanotolla Mikkelissä ja Pieksämäellä, varaa aika soittamalla oman alueesi farmaseutin puhelinnumeroon.
  • Mikkelin vastaanotolle voit varata ajan myös sähköisellä ajanvarauksella Eloisan verkkosivuilla, valitse kunnaksi Mikkeli ja terveydenhuollon ajanvarauksista farmaseutin vastaanotto (huom. sähköinen ajanvaraus vaatii tunnistautumisen).

Yhteystiedot

Valitse paikkakuntasi pudotusvalikosta nähdäksesi sopivat yhteystiedot.