Siirry sisältöön

Kaikki sähköisen asioinnin kanavamme ovat tietoturvallisia käyttää ja toimivat salatun yhteyden kautta. Voit tutustua rekisteri- ja tietosuojaselosteisiin sivuillamme Rekisterit. Osa palveluista vaatii vahvan tunnistautumisen.

Kaikille asiakkaille

Eloisan chat tarjoaa maksuttomat, helppokäyttöiset ja paikasta riippumattomat palvelut.

Chatissa voi asioida anonyymina, mutta tarvittaessa myös tunnistautuminen on nopeaa ja turvallista verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla.

Etelä-Savon hyvinvointialueen Eloisan digitaalinen sosiaali- ja terveyskeskus tarjoaa sairaanhoitajan ja lääkärin palvelut maksutta joka päivä.

Käytössämme on hallinnon sähköinen asiointipalvelu. Asiointi vaatii vahvan tunnistautumisen. Asiointikanavan kautta voit tehdä mm. hakemuksia ja tietopyyntöjä sähköisesti.

Mikäli et voi tunnistautua voit myös tulostaa ja lähettää lomakkeet kirjeitse.

Voit varata ajan laboratorioon näytteenottoon sähköisen ajanvarauspalvelun kautta. Huomioithan, että sinulla pitää olla voimassaoleva laboratoriolähete. 

Omakannassa näet omat terveystiedot ja reseptit, voit pyytää reseptin uusimista sekä tallentaa elinluovutus- ja hoitotahdon. Omakannassa on saatavilla myös EU:n koronatodistus.

Omaolossa voit aloittaa monien julkisten sosiaali- ja terveyspalveluiden käytön nopeasti ja helposti – vaikka kotisohvaltasi. Omaolosta saat tilanteeseesi sopivat suositukset, jotka perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja kansallisiin kriteereihin. Omaolo yhdistää sinut tarvittaessa oman alueesi ammattilaiseen ja ajanvaraukseen.

Kuntakohtainen sähköinen asiointi

Täältä löydät sähköisen asioinnin kuntakohtaiset vaihtoehdot. Mikäli sähköistä asiointivaihtoehtoa ei ole tarjolla, pyydämme sinua olemaan yhteydessä omaan terveysasemaasi.

(Jotta näet kuntakohtaiset asiointikanavat ja yhteystiedot, valitse kunta yläpuolella olevasta pudotusvalikosta.)

Sähköiset asiointialustat

OmaHyvis-palveluja voi käyttää Savonlinnan ja Enonkosken alueen asukkaat. Kansalaisten terveyspalvelut on tarkoitettu Mikkelin seudun asukkaille. eAsiointi-palvelua voi käyttää Mikkelin seudun asukkaat. Omavointipalvelu on hoitoon liittyvä asiointipalvelu, joka välittää sairauteen ja vointiin liittyvää tietoa terveydenhuollon ammattilaisille. Asiakas saa tekstiviestipyynnön, kun häneltä pyydetään tietoja.