Siirry sisältöön

Kotikuntoutus

Kotikuntoutus on mm. toimintakyvyn – ja kuntoutustarpeen arviointia ja ohjausta, apuvälinetarpeen tai kodin muutostöiden arviointia ja ohjausta, liikkumisen tai muiden arkitoimintojen harjoittamista. Kotikuntoutus toteutetaan joko yksittäisinä kotikäynteinä tai kuukauden mittaisena arviointi- ja kuntoutusjaksona uusille kotihoidon asiakkaille. Kotikuntoutuksen tavoitteena on asiakkaalle tärkeiden arjen taitojen harjoittelu toimintakyvyn ylläpitämiseksi tai parantamiseksi. Kuntoutumisen keinot löytyvät asiakkaan omasta koti- ja lähiympäristöstä. Kotikuntoutusta voidaan toteuttaa kotihoidon, kuntoutuksen ja palveluohjauksen moniammatillisena yhteistyönä.

Puhelinasiointi

Kuntoutuksen keskitetty asiakasohjaus ja ajanvaraus, Mikkeli

Kuntoutuksen keskitettyyn asiakasohjaukseen soittamalla voit varata ajan fysioterapeutin vastaanotolle, perua tai muuttaa vastaanottoajan tai tehdä yhteydenottopyynnön kuntoutuksen ammattilaiselle (elintapaohjaaja, kotikuntoutus, kuntoutusohjaaja).

Soita: 015 351 2442

Palveluajat

ma–pe 09:00–11:00

Kuntoutuksen keskitetty asiakasohjaus ja ajanvaraus, Savonlinna

Kuntoutuksen keskitettyyn asiakasohjaukseen soittamalla voit varata ajan fysioterapeutin vastaanotolle tai liikuntaneuvontaan sekä perua tai siirtää vastaanottoaikaa.

Soita: +358 44 417 2760

Palveluajat

ma–pe 09:00–12:00

Kuntoutuksen keskitetty asiakasohjaus, Pieksämäki

Kuntoutuksen keskitetty asiakasohjauksen ja ajanvarauksen puhelinnumero, Pieksämäki

fysioterapeutti

Soita: +358 40 193 7263

Palveluajat

soittoaika
ma–to 08:00–09:30