Siirry sisältöön

Etelä-Savon hyvinvointialue, tuttavallisemmin Eloisa, koostuu Mikkelin ja Savonlinnan sairaalayksiköistä, sekä useasta pienemmästä sosiaali- ja terveyskeskuksesta ja -asemasta Etelä-Savon alueella. Väestöpohja Etelä-Savon hyvinvointialueella on noin 130 000 henkilöä, terveyspalveluissa palveluita ovat tuottamassa n. 3100 terveydenhuollon ammattilaista.

Sote-keskuksissamme pystyt suorittamaan YEK-jakson, yleislääketieteen sekä geriatrian erikoislääkärikoulutuksen.

Työaikaasi voit räätälöidä omien tarpeittesi mukaan melko vapaasti: esimerkiksi voit tehdä lyhyempää työviikkoa ja toisaalta taas lisätyönä on mahdollista tehdä virka-ajan ulkopuolista päivystystä, myös etä- ja hybridityömallit ovat järjestettävissä. 

Työnsuunnittelussa huomioimme sijoitukset eri yksiköissä, kuten kiireettömässä ja kiireellisessä vastaanotossa. Vastaanottotyön lisäksi sinun on mahdollista tehdä töitä äitiys- ja lastenneuvolassa, kouluterveydenhuollossa, vuodeosastoilla, kotisairaanhoidossa ja päivystyksessä.

Perehdytys ja konsultaatiomahdollisuudet

Panostamme matalan kynnyksen konsultaatiomahdollisuuksiin ja kehitämme perehdytystämme koko ajan eteenpäin. Yleislääketieteen tuutorit ovat hioneet uuden lääkärin perehdytysmallia, jotta töiden aloitus olisi jouhevampaa ja informaatio olisi helpommin löydettävissä.

Uran alkuvaiheessa monelle lääkärille syntyy paljon kysymyksiä toimintamalleista ja potilastapauksista. Eloisassa tukena erikoistuvalle lääkärille on oma tuutori, jolta voi kysyä helposti neuvoa mieltä askarruttaviin kysymyksiin matalalla kynnyksellä. Senioritukea tarjotaan muiden konsultaatiomahdollisuuksien lisäksi myös viikoittaisilla tuutoritunneilla.

Palkkaus ja työsuhde-edut Eloisan perusterveydenhuollossa 1.6.2024 alkaen

•   LK4: 4 586,15 €/kk
•   LK5: 5 608,96 €/kk
•   LL (alle 3 vuotta laillistumisesta): 7 544,87 €/kk
•   LL (YEK tehty tai yli 3 vuotta laillistumisesta): 7 581,73 €/kk
•   EL (alle 10 vuotta el tutkinnosta): 8 484,81 €/kk
•   EL (yli 10 vuotta el tutkinnosta): 8 944,69 €/kk
Vaativista- ja johtamistehtävistä maksetaan erilliset lisät lisensiaatille ja erikoislääkärille

+ Vuosilomakorvaus HYVTES:n mukaisesti

Lisäksi prosentuaaliset aluelisät reunuskunnissa työskenteleville (myös kandeille):

•    Juva, Kangasniemi, Mäntyharju, Ristiina 8 %
•    Anttola, Hirvensalmi, Rantasalmi 12 %
•    Enonkoski, Haukivuori, Kerimäki, Pertunmaa, Punkaharju, Puumala, Savonranta 16 %

Eloisalla on myös loistavat työsuhde-edut!

Eloisa tarjoaa palkan lisäksi erilaisia työsuhde-etuja jopa 1000 €/kk, kun sovit 12 kk työjakson perusterveydenhuoltoon. Voit itse valita eduista elämäntilanteeseesi sopivat mm. asuntoetu, lounasetu, liikunta-, kulttuuri- ja/tai hyvinvointietu.

Sivua muokattu 17.6.2024