Siirry sisältöön

Tavoitteenamme on laajentaa myös potilaiden hoitomahdollisuuksia neuromodulaatioyksikön myötä. Toteutamme nykyisellään ECT- ja Tdcs-hoitoa, mutta näiden rinnalla on vuodelle 2023 kehitteillä transkraniaalisen magneettistimulaation saaminen osaksi hoitorepertuaariamme. Pääset viemään eteenpäin tätä kehitystyötä vuonna juuri valmistuneissa Mielen- ja kuntoutuksen talon uutukaisissa tiloissa.

Eloisan Mikkelin perustason lasten, nuorten ja aikuisten mielenterveys- ja päihde palveluiden toimipiste sijaitsee juuri valmistuneessa Mielen- ja kuntoutuksen talossa keskussairaalan yhteydessä. Mikkelin mielenterveys- ja päihdepalveluihin kuuluu Eloisan seutukunnissa (Puumala, Hirvensalmi, Pertunmaa, Mäntyharju, Kangasniemi) olevat vastaavat aikuisten vastaanotot. Myös riippuvuusvastaanotto sijaitsee myös samassa toimipisteessä, Mielen- ja kuntoutuksen talossa.

Psykiatrian erikoissairaanhoidon lasten, nuorten ja aikuisten vastaanotot ja sairaalaosastot sijaitsevat niin ikään saman katon alla Mielen- ja kuntoutuksen talossa.

Uudistuneet tilat antavat mukavan, turvallisen ja modernin työ- ja hoitoympäristön lisäksi uusia mahdollisuuksia sairaalahoidon ja avohoidon, sekä poliklinikoiden väliseen yhteistyöhön. Tällainen laaja toimintojen yhdistyminen samaan toimipisteeseen tapahtui Eloisassa ensimmäisten joukossa Suomessa. Tämän muutoksen myötä meille avautui paljon mahdollisuuksia eri erikoisalojen ja omien toimintojemme yhä saumattomampaan yhteistyöhön potilaan hoidossa.

Eloisan alueella Savonlinnassa palvelee MIERI-osasto, joka toteuttaa vapaaehtoisia hoitojaksoja aikuisille mielenterveys-ja päihdepotilaille. Osasto toimii erikoislääkärijohtoisena perustason osastona ja osastolla on hyvä hoitajamitoitus, jossa työskennellään moniammatillisesti potilaan parhaaksi.  Osaston henkilöstö tekee tiiviisti yhteistyötä avohoidon kanssa.

Kilpailukykyinen palkkaus on neuvoteltavissa, lääkärisopimusta soveltaen. Palkkatoiveitakin kuunnellaan.

Peruspalkan lisäksi on mahdollisuus lisätuloihin osallistumalla psykiatrian päivystysvuoroihin, joissa on kilpailukykyinen palkkaus kiintein kertakorvauksin.

Sivua muokattu 30.6.2023