Siirry sisältöön
sulje tiedote
Etelä-Savossa on voimassa maastopalovaroitus

Avotulen tekeminen on kielletty. Tulen leviämisvaara on suuri maaston kuivuuden vuoksi.

Farmaseutin vastaanotto

Farmaseutti auttaa lääkehoidon arvioinnissa, lääkelistojen tarkastuksessa tai luonnissa sekä antaa ohjausta ja neuvontaa yleisesti lääkeasioissa.

Ajantasainen lääkityslista on kaiken lääkehoidon perusta. Sinä itse, omaisesi sekä ammattilaiset hyötyvät tarkoista ja paikkansa pitävistä lääkitystiedoista. Farmaseutti voi päivittää lääkityslistasi tai tarvittaessa luoda sinulle uuden selkeillä merkinnöillä.

Tiedätkö kaikkien lääkkeidesi käytön tarkoitukset ja vaikutukset elimistöösi? Entä otatko lääkkeet oikeaan aikaan ja oikealla tavalla? Farmaseutti voi tarkastaa lääkkeidesi oikeat indikaatiot ja ottotekniikan sekä -ajankohdat. Samalla lääkkeiden tehoa parannetaan ja haittavaikutuksia voidaan vähentää.

Koulutettu farmaseutti voi tehdä lääkehoidon arvioinnin. Arvioinnissa käydään läpi lääkkeiden soveltuvuutta juuri sinulle ja huomioidaan muun muassa ikä, lääkkeiden yhteisvaikutukset ja annostukset. Jos sinulla on huimausta, unettomuutta, epäilet lääkkeestä johtuvaa haittavaikutusta tai olet yli 75-vuotias, voi lääkehoidon arviointia suositella poikkeuksetta!

Tietoa palvelusta

Farmaseutin tavoitat

  • puhelinasioinnilla
  • ajanvarauksella vastaanotolla Mikkelissä ja Pieksämäellä, varaa aika soittamalla oman alueesi farmaseutin puhelinnumeroon.
  • Mikkelin vastaanotolle voit varata ajan myös sähköisellä ajanvarauksella Eloisan verkkosivuilla, valitse kunnaksi Mikkeli ja terveydenhuollon ajanvarauksista farmaseutin vastaanotto (huom. sähköinen ajanvaraus vaatii tunnistautumisen).

Puhelinasiointi

Farmaseutin puhelin, Mikkeli

Farmaseutin kanssa voit keskustella lääkkeisiin ja lääkitykseen liittyvistä asioista sekä varata ajan farmaseutin vastaanotolle Mikkeliin.

Soita: +358 44 351 2298

Palveluajat

Ma–to 08:00–15:00
Pe 08:00–13:00

Farmaseutin puhelin, Pieksämäki

Farmaseutin kanssa voit keskustella lääkkeisiin ja lääkitykseen liittyvistä asioista sekä varata ajan farmaseutin vastaanotolle Pieksämäelle.

Soita: +358 44 799 5332

Palveluajat

Ma–to 08:00–14:00

Verkkoasiointi

Kansalaisen terveyspalvelu

Terveydenhuollon sähköinen ajanvaraus Mikkelin alueella.
Mikäli sähköistä asiointivaihtoehtoa ei ole tarjolla, pyydämme sinua olemaan yhteydessä omaan terveysasemaasi.

Kansalaisen terveyspalvelu

Terveydenhuollon sähköiset ajanvaraukset

Täältä löydät terveydenhuollon sähköisen asioinnin kuntakohtaiset vaihtoehdot.
Mikäli sähköistä asiointivaihtoehtoa ei ole tarjolla, pyydämme sinua olemaan yhteydessä omaan terveysasemaasi.

Terveydenhuollon sähköiset ajanvaraukset

Palvelupaikat


Liittyviä palveluita