Siirry sisältöön

Fysioterapian palvelut

Fysioterapia on perusliikkumisen, toimintakyvyn ja työkykyisyyden ylläpitämistä ja edistämistä erilaisin fysioterapeuttisin menetelmin.

Asiakkaitamme ovat kaikenikäiset kuntalaiset, joilla on esimerkiksi erilaisia tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia, neurologisia sairauksia tai motorisen kehityksen viivettä (lapset).

Tietoa palvelusta

Voit päästä fysioterapeutille

  1. perusterveydenhuollon lääkärin kautta, jolloin lääkäri arvioi fysioterapiatarpeen ja kirjoittaa lähetteen. Tämän jälkeen voi varata ajan puhelimitse ensimmäiselle vastaanottokäynnille

  2. Terveysneuvon tai hoitajavastaanoton kautta. Hoitajan arvioinnin jälkeen sinulle voidaan varata aika tuki- ja liikuntaelinvaivoissa fysioterapeutin suoravastaanotolle

  3. liikuntaneuvonnan kautta, jolloin varaat ajan suoraan palvelunumerosta. Kotikuntoutuksen fysioterapiaan ohjaudutaan terveydenhuollon ammattilaisen tekemällä palvelupyynnöllä.

Puhelinasiointi

Kuntoutuksen keskitetty asiakasohjaus ja ajanvaraus, Mikkeli

Kuntoutuksen keskitettyyn asiakasohjaukseen soittamalla voit varata ajan fysioterapeutin vastaanotolle, perua tai muuttaa vastaanottoajan tai tehdä yhteydenottopyynnön kuntoutuksen ammattilaiselle (elintapaohjaaja, kotikuntoutus, kuntoutusohjaaja).

Soita: 015 351 2442

Palveluajat

ma–pe 09:00–11:00

Kuntoutuksen keskitetty asiakasohjaus ja ajanvaraus, Savonlinna

Kuntoutuksen keskitettyyn asiakasohjaukseen soittamalla voit varata ajan fysioterapeutin vastaanotolle tai liikuntaneuvontaan sekä perua tai siirtää vastaanottoaikaa.

Soita: +358 44 417 2760

Palveluajat

ma–pe 09:00–12:00

Kuntoutuksen keskitetty asiakasohjaus, Pieksämäki

Kuntoutuksen keskitetty asiakasohjauksen ja ajanvarauksen puhelinnumero, Pieksämäki

fysioterapeutti

Soita: +358 40 193 7263

Palveluajat

soittoaika
ma–to 08:00–09:30

Verkkoasiointi

Eloisan chat-palvelu

Eloisan chat tarjoaa maksuttomat, helppokäyttöiset ja paikasta riippumattomat palvelut.
Chatissa voi asioida anonyymina, mutta tarvittaessa myös tunnistautuminen on nopeaa ja turvallista verkkopankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla

Eloisan chat-palvelu

Kansalaisen terveyspalvelu

Terveydenhuollon sähköinen ajanvaraus Mikkelin alueella.
Mikäli sähköistä asiointivaihtoehtoa ei ole tarjolla, pyydämme sinua olemaan yhteydessä omaan terveysasemaasi.

Kansalaisen terveyspalvelu

Omaolo

Omaolon käyttötarkoitus on arvioida asukkaan hoidon tarvetta ja kiireellisyyttä seuraavissa tilanteissa:

• yksittäisen terveysongelman tai useiden oireiden arviointi
• terveyden ja hyvinvoinnin arviointi
• sairauden tai sen riskien arviointi
• hoitotasapainon arviointi

ja ohjata asukas hoidon piiriin sekä terveyttä ja hyvinvointia edistäviin palveluihin Omaolon sisällä ja ulkoisissa palveluissa.

Omaolo on tarkoitettu yli 15-vuotiaille Suomessa vakituisesti asuville ja julkisiin sosiaali- ja terveyspalveluihin oikeutetuille asukkaille. Koronavirustaudin oirearvio on tarkoitettu yli 1-vuotiaille, alle 15-vuotiaita suositellaan kuitenkin tekemään koronavirustaudin oirearvio vanhemman kanssa. Myös osa määräaikaistarkastuksen esitietolomakkeista on tarkoitettu alle 15-vuotiaille. Omaoloa käyttävät terveyden- ja sosiaalihuollon ammattilaiset osallistuessaan Omaoloa käyttävän asukkaan hoitoon sekä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Omaolo ei ole tarkoitettu käytettäväksi henkeä uhkaavissa tilanteissa.

Omaoloa käytetään käyttäjän omalla päätelaitteella (tietokone, mobiililaite) julkisen internetin yli. Omaoloon on integroitu EBMEDS-laite, jonka valmistaja on Kustannus Oy Duodecim.

Omaolo

Palvelupaikat