Siirry sisältöön

Löydät tältä sivulta Etelä-Savon hyvinvointialueen päättyneet hankkeet. Hankkeissa kehitetyt toimintamallit ovat jo käyttöönotettuja, tai vaihtoehtoisesti niitä jatkokehitetään uudessa hankkeessa.

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus

Hanke on päättynyt vuoden 2023 lopussa. Osa hankkeen toimintamalleista on onnistuneesti integroitu suoraan Eloisan toimintaan …

Apua Ajoissa!

Apua Ajoissa! -hankkeessa pyrittiin ehkäisemään itsemurhia parantamalla itsetuhoisten ja itsemurhaa yrittäneiden ihmisten palveluja.

Tulevaisuus kotona

Tulevaisuus kotona -hankkeessa kehitettiin ikääntyneiden palveluja, jotta kotona asuminen olisi mahdollisimman turvattua ympärivuorokautisesti. Hanke on päättynyt vuoden 2023 lopussa. Osa hankkeen toimintamalleista on onnistuneesti integroitu suoraan Eloisan toimintaan ja osaa jatkokehitetään muissa hankkeissa.

Ikääntyneiden tilannekuva

Ikääntyneiden tilannekuva -hankkeessa edistettiin teknologian hyödyntämistä kotona asumisessa, kotihoidossa sekä kotiin tuotavissa palveluissa.

Mintissä

Mintissä -hankkeessa edistettiin työyhteisöjen hyvinvointia ja kehitettiin vaikuttavan työhyvinvoinnin johtamisen malli, jossa työhyvinvointi on kiinteä osa organisaation strategista johtamista.

Muut

Tällä sivulla on lueteltu Etelä-Savon hyvinvointialueelle siirtyneiden kuntayhtymien viimeaikaisimmat hankkeet. Hankkeet ovat päättyneet ennen hyvinvointialueen muodostumista.

Olemme apunasi eri elämäntilanteissa

Tutustu yleisimpiin palveluihimme kohderyhmittäin. Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tuottaa, kehittää ja järjestää sosiaali- ja terveyspalveluja 12 kunnan alueella 133 000 Etelä-Savon asukkaalle.