Siirry sisältöön

Ikääntyneiden kuntouttava päivätoiminta

Kuntouttava päivätoiminta tukee ja edistää ikääntyneen toimintakykyä, omatoimisuutta, henkistä vireyttä ja itsenäistä tai tuettua kotona asumista. Kuntouttavassa päivätoiminnassa asiakkaan hyvinvointia tuetaan yhteistyössä omaishoitajien ja muiden läheisten kanssa.

Teemme kanssasi yksilöllisen toimintakykyäsi tukevan suunnitelman päivätoimintaan. Kuntouttava päivätoiminta sisältää ryhmätoiminnan ja terveyden edistämisen sekä ruokailut. Lisäksi se voi toimipisteen mahdollisuuksien mukaan sisältää sairaanhoitoa ja pesuapua. Tarvittaessa sinulle järjestetään kuljetus kotoasi päivätoimintaan ja takaisin kotiin.

Tietoa palvelusta

Kun mietit kuntouttavaa päivätoimintaa yhtenä vaihtoehtona arjen tukemiseen ja toimintakyvyn ylläpitämiseen ota yhteyttä ikääntyneiden asiakasohjaukseen. Ikääntyneiden asiakasohjauksen tavoitat puhelimitse tai sähköisesti chatissa ja kiireettömällä yhteydenottopyynnöllä, jotka löydät Eloisan verkkosivuilta.

Mikäli olet tai läheisesi on kotihoidon asiakas, ota päivätoiminnan hakeminen puheeksi hoitajan kanssa.

Voit hakea palvelua myös täyttämällä iäkkäiden palvelujen hakemuksen Eloisan verkkosivuilla.

Jos olet arjessasi kohdannut ikääntyneen, joka mielestäsi hyötyisi tästä palvelusta, voit tehdä hänestä Huoli-ilmoituksen (Yhteydenotto sosiaalihuollosta vastaavaan viranomaiseen) Eloisan verkkosivuilla.

Puhelinasiointi

Asiakasohjaus ikääntyneille

Saat ohjausta ja neuvontaa ikääntyneiden palveluista.

Soita: +358 15 211 557

Palveluajat

ma–pe 09:00–15:00

Verkkoasiointi

Iäkkäiden palvelujen hakemus

Voit hakea tällä hakemuksella iäkkäille myönnettäviä sosiaalipalveluja. Sinuun otetaan yhteyttä hakemuksen jatkokäsittelyä varten. Jos olet uusi asiakas, hakemuksen käsittely voi edellyttää palvelutarpeen arviointia.

Iäkkäiden palvelujen hakemus

Kiireetön yhteydenottopyyntö

Kiireettömissä asioissa voit jättää yhteydenottopyynnön. Otamme sinuun puhelimella yhteyttä toivomanasi ajankohtana.
Yhteydenottopyyntö ei vaadi tunnistautumista (pankki- tai mobiilivarmenteen kautta).
Huomioithan, että kirjoitat puhelinnumerosi oikein.

Kiireetön yhteydenottopyyntö

Lomakkeet

Palvelupaikat