Siirry sisältöön
sulje tiedote
Etelä-Savossa on voimassa maastopalovaroitus

Avotulen tekeminen on kielletty. Tulen leviämisvaara on suuri maaston kuivuuden vuoksi.

Jalkaterapian palvelut

Jalkaterapiassa toteutetaan alaraajojen toimintaa tukevaa sekä kliinistä jalkaterapiaa. Asiakas voi hakeutua jalkaterapiaan erilaisten jalkaterän sekä nilkan kiputilojen vuoksi.

Jalkaterapeutit suunnittelevat, toteuttavat ja arvioivat terapiaa yksilöllisesti asiakkaan tilanteen sekä ongelman huomioiden. Jalkaterapia voi olla alaraajojen toimintaa tukevia harjoitteita ja omahoidon ohjausta. Se voi myös sisältää tukipohjallis- tai kenkäarvioita, valmiiden tai yksilöllisten ortoosien arviota ja hankintaa, sekä näihin liittyviä jalkineohjauksia.

Jalkaterapeutit hoitavat virheasentojen sekä perussairauksien aiheuttamia kynsi- ja ihomuutoksia, toteuttavat kynnenoikaisuja ja tekevät diabeetikoille jalkojen riskiluokitustutkimuksia. Alaraajaleikkauksiin liittyviä ohjauksia ja tarkastuksia jalkaterapeutit tekevät tarpeen mukaan.

Puhelinasiointi

Jalkaterapia, Pieksämäki

Jalkaterapiaan voi jättää takaisinsoittopyynnön. Soittopyynnöt pyritään käsittelemään saman päivän aikana kiireettömästi.

Soita: +358 15 788 4295

Kuntoutuksen keskitetty asiakasohjaus ja ajanvaraus, Savonlinna

Kuntoutuksen keskitettyyn asiakasohjaukseen soittamalla voit varata ajan fysioterapeutin vastaanotolle tai liikuntaneuvontaan sekä perua tai siirtää vastaanottoaikaa.

Soita: +358 44 417 2760

Palveluajat

Ma–pe 09:00–12:00

Terveysneuvo ja ajanvaraus, Mikkeli

Kiireetön ajanvaraus ja terveysneuvonta Mikkelin seudulla (Anttola, Haukivuori, Mikkeli, Ristiina).
Terveysneuvon puhelinpalvelussa terveydenhuoltoalan ammattilainen neuvoo ja ohjaa terveyteen ja sairauteen liittyvissä asioissa ja voit varata vastaanotto- ja puhelinaikoja lääkäreille ja hoitajille.

Soita: +358 15 211 411

Palveluajat

Soittoaika
Ma–pe 08:00–15:00

Palvelupaikat