Siirry sisältöön
Uutiset

Eloisan ensimmäinen palkanmaksu on sujunut suunnitellusti

Julkaistu: 13.1.2023, klo 12:33

Tämän hetkisten tietojen mukaan Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan vakituinen henkilöstö on saanut palkkansa asianmukaisesti 13.1.2023.

Kuluvan viikon aikana esille on tullut muutamia kymmeniä yksittäisiä ongelmia palkkalaskelmissa, jotka on pystytty korjaamaan varsinaiseen palkanmaksupäivään mennessä. Tänään palkanmaksupäivänä ongelmia ei ole juurikaan ilmennyt.  

– Päivän mittaan voi tulla vielä yksittäistapauksia, mutta jos isompia ongelmia olisi, ne olisivat tulleet jo ilmi. Puhelimet eivät ole soineet kuumana, hyvinvointialuejohtaja Santeri Seppälä sanoo. 

Eloisa varautui ensimmäiseen palkanmaksuun perusteellisesti. Henkilöstöä tiedotettiin etupainotteisesti ja  hyvin tarkasti ja selkeästi ohjeistaen.

– Eloisan henkilöstö on toiminut erinomaisesti ohjeistuksen mukaan. Ohjeet on luettu hyvin ja ongelmia on pystytty ratkomaan jo ennen varsinaista palkanmaksupäivää. Iso kiitos onnistumisesta kuuluu myös Eloisan palkkasihteereille ja HR-ammattilaisille. He ovat hoitaneet asiaa tyylikkäästi ja ammattimaisesti kovan kuormituksen ja paineen alla, Seppälä sanoo.

Seuraavaksi Eloisa valmistautuu kuun viimeisen päivän palkanmaksuun. Tällöin maksetaan erilliskorvaukset ja määräaikaisen henkilöstön palkat.

– Näissä on paljon työtä ja valmistelua. Tietoja kootaan eri lähteistä ja vaikeusaste on vielä suurempi, kuin vakituisen henkilöstön palkanmaksussa. Varaudumme tähän samalla tavalla kuin vakituisen henkilöstön palkanmaksuun, ennakoivasti ja henkilöstöä ohjeistaen, henkilöstöjohtaja Petri Alaluusua toteaa.

Lisätietoja

Santeri Seppälä, hyvinvointialuejohtaja, Etelä-Savon hyvinvointialue, p. 040 359 6934, santeri.seppala@etelasavonha.fi

Sami Sipilä, konsernipalvelujen toimialajohtaja, Etelä-Savon hyvinvointialue, p. 044 770 0577, sami.sipila@etelasavonha.fi

Petri Alaluusua, henkilöstöjohtaja, Etelä-Savon hyvinvointialue, p. 040 656 7232, petri.alaluusua@etelsavonha.fi