Siirry sisältöön
sulje tiedote
Terveyspalveluissamme viivettä

Tietojärjestelmissämme oli vikaa tiistaina 18.6. Vika on korjattu. Palveluissamme voi silti esiintyä viivettä vielä ruuhkan purkamisen vuoksi. Pahoittelemme mahdollisia viiveitä.

Uutiset

Eloisa pyytää avustuksia hakeneita järjestöjä tarkistamaan, että hakemus on saapuneiden hakemusten listalla

Julkaistu: 20.1.2023, klo 12:41

Etelä-Savon hyvinvointialueen Eloisan järjestöavustusten käsittelyssä on selvinnyt, että kaikki hakuajalla lähetyt hakemukset eivät ole saapuneet perille. Jos hakuajalla lähetetty hakemus ei ole saapunut perille, asia voidaan vielä korjata, ja siksi pikaista yhteydenottoa pyydetään.

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa pyytää kaikkia avustuksia hakeneita järjestöjä tarkistamaan, onko heidän hakemuksensa seuraavalla listalla (hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunnan esityslistan liite):  

https://etela-savonhva.oncloudos.com/kokous/202326-7-2017.PDF

Järjestöavustukset käsitellään hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunnan kokouksessa keskiviikkona 25.1.2023. Esityslistan julkaisun jälkeen eilen torstaina 19.1.2023 ilmeni, että neljän hakijan avustushakemukset, jotka olivat kirjaamoon hakuajalla 29.11.−16.12.2022 asianmukaisesti lähetetty, eivät olleet saapuneet perille.

− Olen hyvin pahoillani siitä, että näin on päässyt tapahtumaan. Kadoksissa olleet neljä hakemusta on nyt huomioitu järjestöavustuskäsittelyssä, Eloisan vaikuttavuusjohtaja Ilkka Fritius sanoo.

− Voimme vielä edelleen tehdä korjauksia, jos virheitä havaitaan. Sen vuoksi pyydän pikaista yhteydenottoa, jos hakuajalla lähetetty hakemus ei ole listalla mukana, Fritius sanoo. 

Kaikkiaan järjestöavustushakemuksia on saapunut yhteensä 58 kappaletta. Hallintosäännön mukaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunta päättää myönnettävien yleisten avustusten periaatteista ja menettelytavoista sekä jakamisesta määrärahojen puitteissa. Aluevaltuuston päätöksellä 19.12.2022 järjestöavustuksiin on varattu yhteensä 600 000 euroa.

Yhteydenotot hakemuksista: Ilkka Fritius, vaikuttavuusjohtaja, Etelä-Savon hyvinvointialue, p. 050 602 78, ilkka.fritius@etelasavonha.fi

Lisätiedot

Ilkka Fritius, vaikuttavuusjohtaja, Etelä-Savon hyvinvointialue, p. 050 602 78, ilkka.fritius@etelasavonha.fi

Sami Sipilä, konsernipalvelujen toimialajohtaja, Etelä-Savon hyvinvointialue, p. 044 770 0577, sami.sipila@etelasavonha.fi

Eloisan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen lautakunnan esityslista kokonaisuudessaan linkistä: https://etela-savonhva.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetings&id=278