Siirry sisältöön
Uutiset

Eloisan vammaispalvelujen puhelinpalvelun aukioloajat muuttuvat

Julkaistu: 28.3.2023, klo 14:46

Etelä-Savon hyvinvointialueen vammaispalveluiden asiakasohjauksen puhelinpalvelu aloitti helmikuun alussa toimintansa. Aukioloaikamme muuttuvat asiakkailtamme saatujen palautteiden perusteella. Uudistetun aukioloajan tavoitteena on palvella asiakkaitamme monipuolisemmin ja joustavammin.

  • Palveluajat 1.4.2023 alkaen maanantai-perjantai klo 10-14.
  • Vammaispalveluiden ammattilainen vastaa asiakasohjauksen puhelinpalvelussa numerossa 015 411 4144 (pvm/mpm). Pvm eli paikallisverkkomaksu veloitetaan kiinteän verkon puhelimella soitettaessa ja mpm eli matkapuhelinmaksu veloitetaan kännykällä soitettaessa.

Voit soittaa vammaispalveluiden puhelinohjaukseen, jos haluat tietoa, neuvontaa tai ohjausta vammaispalveluista. Puhelinpalvelussa annamme ohjausta ja neuvontaa vammaispalveluista, muun muassa ensiohjaus palveluihin hakeutumisessa, palveluiden käyttämisestä ja yleisesti vammaispalveluihin liittyvissä asioissa.

Puhelinpalvelu palvelee Mikkelin, Juvan, Mäntyharjun, Pertunmaan, Kangasniemen, Hirvensalmen sekä Puumalan alueen uusia asiakkaita, yhteistyökumppaneita, omaisia sekä jo asiakkuudessa olevia henkilöitä. Palvelu laajentuu myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana koskemaan koko Etelä-Savon hyvinvointialuetta.

Savonlinnan, Enonkosken ja Pieksämäen puhelinasioinnin numerot ja aukioloajat löydät klikkaamalla tätä linkkiä.

Voit myös ottaa yhteyttä kiireettömällä yhteydenottopyynnöllä linkki kiireettömään yhteydenottopyyntöön tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen vammaispalvelut@etelasavonha.fi.

Halutessasi voit myös jättää vammaispalveluhakemuksen sähköisesti linkki sähköiseen vammaispalveluhakemukseen.

Lisätietoja

Emmi Pöntinen
vammaispalvelukoordinaattori
emmi.pontinen@etelasavonha.fi
p. 040 359 9748