Siirry sisältöön
Uutiset

Aluehallitus hyväksyi vuoden 2022 tilinpäätökset

Julkaistu: 30.3.2023, klo 17:36

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan aluehallitus hyväksyi kokouksessaan Etelä-Savon hyvinvointialueen, Essoten, Sosterin, Vaalijalan ja Islabin vuoden 2022 tilinpäätökset. Lisäksi hallitus vastasi neuropsykologisesti oireilevia koskevaan valtuustoaloitteeseen. Aluehallitus kokoontui etäkokouksena 30.3.2023.

Aluehallitus hyväksyi Etelä-Savon hyvinvointialueen vuoden 2022 tilinpäätöksen. Tilinpäätös sisältää hyvinvointialueen valmisteluun ja toiminnan aloittamiseen liittyviä menoeriä. Tilinpäätöksen tulos on nollatulos. Ylijääneet määrärahat on siirretty ja käytetään vuoden 2023 ja 2024 aikana valmisteluun ja käynnistämisen kuluihin, joita muodostuu edelleen. 

Aluehallitus hyväksyi lakanneiden kuntayhtymien, Essoten, Sosterin ja Vaalijalan tilinpäätökset. Kuntayhtymät lakkasivat toimintansa vuoden vaihteessa. Aluehallitus hyväksyi myös Islab liikelaitoskuntayhtymän tilinpäätöksen vuodelta 2022.

Kaikki tilinpäätökset ovat nähtävissä verkkosivuillamme julkaistussa esityslistassa. Myös kokouksen pöytäkirja julkaistaan verkkosivuille sen hyväksymisen jälkeen. Linkki esityslistoihin ja pöytäkirjoihin:

https://etela-savonhva.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meeting_handlers&id=

Valtuustoaloite neuropsykiatrisesti oireilevien hoitopolusta

Aluevaltuusto vastasi kokouksessaan myös valtuustoaloitteeseen. Etelä-Savon hyvinvointialueelle rakennetaan yhtenäinen toimintamalli ja hoitopolku neuropsykiatrisesti oireileville vuoden 2023 aikana. Työ tähän on jo käynnistetty. Valtuustoaloitteen jätti aluevaltuutettu Sanna Niemelä (vas.) 19.12.2022.

Valtuustoaloite ja vastaus siihen on esityslistassa verkkosivuillamme:

https://etela-savonhva.oncloudos.com/cgi/DREQUEST.PHP?page=meetingitem&id=202362-11

Lisätiedot

Arto Seppälä, aluehallituksen 1. varapuheenjohtaja, 044 794 2208, arto.seppala@etela-savo.fi

Santeri Seppälä, hyvinvointialuejohtaja, 040 359 6934, santeri.seppala@etelasavonha.fi