Siirry sisältöön
Uutiset

Eloisa on mukana Savonlinnan hyvinvointimessuilla la 15.4.2023

Julkaistu: 13.4.2023, klo 12:03

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa osallistuu Savonlinnassa järjestettäville hyvinvointimessuille lauantaina 15.4.2023 kello 9-15. Messut järjestetään Savonlinnan Liikuntahallissa osoitteessa Heikinpohjantie 33.

Hyvinvointimessujen teemana on tänä keväänä ”Hyvää oloa keholle ja mielelle!”.

Eloisan messuosastoilla on mahdollista tutustua hyvinvointialueen palveluihin ammattilaisten johdolla. Ammattilaisilta on mahdollista kysyä mieltä askarruttavia asioita sekä arvioida omaa tai läheisen tuen tarpeita. Messuosastoillamme saa tietoa esimerkiksi siitä, kuinka tehdä sähköinen terveystarkastus tai aloittaa itsenäisesti omaa hyvinvointia tukeva valmennus. Elintapaohjauksen ammattilaisemme ovat kertomassa myös, mitä tarkoittaa Eloisan elintapaohjaus. Lisäksi on mahdollista ottaa kantaa uudenlaisen hyvinvointia ja terveyttä tukevan HYTE-palvelukonseptin kehittämiseen. Messuosastoillamme selviää myös, millaisia urapolkuja Eloisalla on tarjottavana.

Tervetuloa tutustumaan osastoillemme:

 • Sotekeskuspalvelut / numero 39
  • Digitaalinen Sotekeskus
 • Mielenterveys- ja päihdepalvelut / numero 65
  • Mielenterveyden ja riippuvuuksien yksikkö
 • Hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen / numero 40
  • Omaolo-palvelut
 • Henkilöstöpalvelut / numero 14
  • Rekrytointi
 • Ikääntyneiden palvelut / numero 41
  • Kotona asumista tukevat palvelut
  • Tulevaisuus kotona -hanke