Siirry sisältöön
sulje tiedote
Terveyspalveluissamme viivettä

Tietojärjestelmissämme oli vikaa tiistaina 18.6. Vika on korjattu. Palveluissamme voi silti esiintyä viivettä vielä ruuhkan purkamisen vuoksi. Pahoittelemme mahdollisia viiveitä.

Uutiset

Eloisa järjestää Moision sairaalan tyhjennyshuutokaupan kesäkuussa

Julkaistu: 22.5.2023, klo 15:24

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa järjestää Mikkelissä sijaitsevan Moision sairaalan tyhjennyshuutokaupan perjantaina 9.6. ja lauantaina 10.6.2023. Perjantain huutokauppa järjestetään verkossa ja lauantain huutokauppa järjestetään hybridihuutokauppana sekä Moision liikuntahallilla että verkossa LIVE-huutokauppana.

Etelä-Savon hyvinvointialueen Eloisan vuokrasopimus Mikkelissä sijaitsevassa Moision sairaalassa päättyy kesäkuun lopussa, jolloin päivätoiminta siirtyy Vilhonkadulle. Näin ollen Eloisa järjestää Moision sairaalan tyhjennyshuutokaupan kesäkuussa 9. ja 10. päivä. Myyntiin on tulossa muun muassa vanhoja huonekaluja, kodinkoneita, hanoja, RST-pöytiä, pienelektroniikkaa, työkaluja sekä kuntosalilaitteita. Huutokaupan pidosta vastaa Osto- ja myyntiliike Vilin valinta Ky ja myyjänä toimii Etelä-Savon hyvinvointialue.

– Moision irtaimistoa on jo kevään aikana siirretty Eloisan sisällä jatkokäyttöön ja yksi avustuskuorma on lähtenyt Ukrainaan. Irtaimisto on herättänyt paljon kiinnostusta ja kyselyjä tulee viikoittain. Tällä tavalla kaikki kiinnostuneet saavat yhtäläisen mahdollisuuden osallistumiseen, tilasuunnitteluasiantuntija Emma Pukkila sanoo.

Perjantain 9.6. huutokauppa järjestetään verkossa klo 16.00 alkaen. Tuolloin myydään noin 200 kohdetta. Lauantain huutokauppa järjestetään puolestaan klo 12.00 alkaen hybridihuutokauppana yhtä aikaa Moision liikuntahallilla ja verkossa LIVE-huutokauppana. Näin ostajat voivat osallistua huutokauppaan reaaliaikaisesti myös verkon välityksellä.

Huutokaupattavat kohteet tulevat nähtäville noin viikkoa ennen huutokauppaa verkkoon osoitteeseen https://huutokauppa.vilinvalinta.fi. Lauantain livehuutokaupan kohteisiin pääsee tutustumaan ennakkoon kaksi tuntia ennen huutokauppaa pidettävässä näytössä. Perjantain verkkohuutokaupan kohteille ei järjestetä erillistä näyttöä.

Moision sairaalassa on todettu sisäilmaongelmia. Eloisa ei vastaa tuotteiden kunnosta. Vastuu myytävistä tavaroista siirtyy kohteiden myynnin jälkeen välittömästi ostajalle eikä huutokaupan pitäjä tai myyjä ole niistä tai niiden jatkokäytöstä missään vastuussa.

Molempien huutokauppojen tavaroiden nouto tapahtuu pääosin sunnuntaina 11.6. ja maanantaina 12.6, mutta salissa olevia pienempiä tavaroita luovutetaan huutokaupan yhteydessä jo lauantaina. Eloisa ei siirrä tai kuljeta irtaimistoa. Ostaja huolehtii myös ostamansa tuotteen irrotuksesta. Tarkemmat tiedot huutokaupasta ja ohjeista löytyvät huutokaupan pitäjän sivuilta www.vilinvalinta.fi.

Lisätiedot

Emma Pukkila, tilasuunnitteluasiantuntija, Etelä-Savon hyvinvointialue, p. 040 359 8961, emma.pukkila@etelasavonha.fi

Veli Matti Thure, tila- ja tukipalvelujen johtaja, Etelä-Savon hyvinvointialue, p. 044 351 9658, velimatti.thure@etelasavonha.fi