Siirry sisältöön
Uutiset

Eloisan kesälehti jaellaan tällä viikolla

Julkaistu: 29.5.2023, klo 11:32

Palomies, lääkäri, sairaanhoitaja ja sosiaalityöntekijä työasuissaan yhteiskuvassa.
Eloisan ylipalomies Risto Muukkonen, osastonylilääkäri Timo Tuominen, sairaanhoitaja Taru Paajanen ja sosiaalityöntekijä Virpi Poutanen Savonlinnan sosiaali- ja terveyskeskuksella.

Etelä-Savon hyvinvointialue jakaa koko Etelä-Savon alueelle asukaslehden. Etelä-Savon alueen lisäksi lehti postitetaan touko-kesäkuun vaihteessa koko Suomeen niille, joilla on vapaa-ajan asunto Etelä-Savossa.

Kesäteemainen julkisena tiedotteena postilaatikoihin jaettava lehti esittelee Eloisan eri palveluita, ammattilaisia ja asiakkaitakin. Lehti on laadittu saavutettavuusperiaatteiden mukaisesti. 24-sivuinen lehti tarjoaa myös vinkkejä terveelliseen ja turvalliseen kesänviettoon.

Eloisan kysytyimpiä yhteystietoja on koottu lehden taka-aukeamalle. Eri palvelunumeroita hyvinvointialueella on vielä paljon, mutta monessa asiassa puhelinta nopeampaa ja laajemmin avoinna olevaa palvelua tarjoaa suosittu nettisivujen chat- ja digilääkäripalvelu.

Lehti kannattaakin laittaa talteen vähintään koko kesän ajaksi, jotta sen tarjoamat tärkeät tiedot ovat aina helposti käsillä. Lehden saa myös terveyskeskusten ja sairaaloiden asiakaspalvelusta.