Siirry sisältöön
Uutiset

Mikkelin työikäisten sosiaalipalvelut muuttavat uuteen osoitteeseen

Julkaistu: 30.5.2023, klo 14:40

Mikkelin työikäisten sosiaalipalvelut palvelevat uudessa osoitteessa 5.6. alkaen.

Työikäisten sosiaalipalveluihin kuuluvat sekä aikuissosiaalityö, että työkykyä ja työllistymistä edistävän monialaisen yhteistyön (TYP) palvelut. Työikäisten sosiaalipalvelut muuttavat Eloisan nuorisopsykiatrialta vapautuviin tiloihin ja muuton myötä aikuissosiaalityö ja TYP-palvelut voivat palvella asiakkaita samoissa tiloissa.

Muuton takia Mikkelin sosiaalikeskus (Vilhonkatu 7-9) on suljettu 1.-2.6. Kiireellisissä tilanteissa asiakkaat voivat ottaa yhteyttä Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisan sosiaali- ja kriisipäivystykseen, puhelinnumeroon 044 7942394.

Työikäisten sosiaalityön uusi osoite 5.6. alkaen on Mikonkatu 3, 50100 Mikkeli.

Lisätietoja:

Johtava sosiaalityöntekijä Kristiina Qvintus
044 794 2365
kristiina.qvintus@etelasavonha.fi