Siirry sisältöön
sulje tiedote
Etelä-Savossa on voimassa maastopalovaroitus

Avotulen tekeminen on kielletty. Tulen leviämisvaara on suuri maaston kuivuuden vuoksi.

Uutiset

Eloisa tarjoaa ilmaisen Perhepolku-verkkokurssin 0-16-vuotiaiden lasten ja nuorten vanhemmille

Julkaistu: 15.6.2023, klo 12:20

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa tarjoaa 0-16-vuotiaiden lasten ja nuorten vanhemmille mahdollisuuden osallistua Perhepolku-verkkokurssille maksutta. Kurssin tavoitteena on vahvistaa ja tukea vanhemman itsemyötätuntoa sekä myötätuntoista vuorovaikutusta parisuhteessa ja perheessä. Kurssi on suoritettavissa veloituksetta vuoden 2023 loppuun saakka.

Vaaditko itseltäsi liikaa vanhempana? Tahdotko oppia lisää itsemyötätunnosta? Etelä-Savon hyvinvointialue tarjoaa alueensa lasten ja nuorten (0-16v) vanhemmille mahdollisuuden osallistua maksutta Perhepolku-verkkokurssille. Verkkokurssin tavoitteena on vahvistaa vanhemman myötätuntoa itseään kohtaan sekä tukea myötätuntoista vuorovaikutusta parisuhteessa ja perheessä.

– Eloisan lapsiperhepalveluissa haluamme tarjota ja kehittää ennaltaehkäiseviä ja ihmistä lähellä olevia palveluja. Haluamme tukea lapsen kasvua ja kehitystä vahvistamalla vanhemmuutta sekä pari- ja perhesuhteita erityisesti silloin kun tuen tarve on vielä tilapäistäPerhepolku-verkkokurssille voi osallistua itselleen parhaiten sopivana aikana, johtava sosiaalityöntekijä Karri Poutanen kertoo.

Itsenäisesti tehtävällä kurssilla voi esimerkiksi testata oman itsemyötätuntonsa ja kirjoittaa itselleen myötätuntoisen kirjeen. Kurssi sisältää tietoa, tehtäviä ja vinkkejä sekä toisten vanhempien vertaistarinoita.

Kurssille osallistuneet vanhemmat ovat kokeneet verkkokurssin hyödylliseksi ja kertovat saaneensa tukea itsemyötätuntoonsa.

Lisätietoja

Karri Poutanen, johtava sosiaalityöntekijä, Etelä-Savon hyvinvointialue, p. 040 565 8396, karri.poutanen@etelasavonha.fi