Siirry sisältöön
Uutiset

Seuraa Eloisan matkaa TE-livessä syksyn 2023 ja kevään 2024 aikana

Julkaistu: 26.9.2023, klo 14:59

Laitoshuoltaja työssään.

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa on mukana Etelä-Savon TE-toimiston tuottamassa TE-live -palvelussa syksyllä 2023 ja keväällä 2024. TE-live -palvelun ydintehtävänä on työnhakijan ja työnantajan kohtaaminen.

– Eloisassa arvostetaan jokaisen eri alan ammattilaisia ja ymmärretään, että kaikkia meitä tarvitaan, jotta asiakas saa parhaan mahdollisen palvelun, rekrytointi- ja osaamisen kehittämisen päällikkö Päivi Salovaara Eloisasta sanoo.

Ensimmäinen Eloisan TE-live 28.9. klo 13 alkaen

Ensimmäisessä Eloisan TE-live -lähetyksessä haetaan laitoshuoltajia eri puolille Etelä-Savoa torstaina 28.9. klo 13 alkaen.

Lähetyksen tallenne on katsottavissa täältä.

Studiovieraana suorassa lähetyksessä on Eloisan puhtauspalveluesimies Tiina Martikainen sekä laitoshuoltaja Milla Perniäinen. Millaista on laitoshuoltajan työ? Paljonko siitä saa palkkaa ja miksi hakea näihin tehtäviin?

– Laitoshuoltajat ovat ammattiryhmä, joita tarvitaan jokaisessa Eloisan työpisteessä. Mikäli jostakin yksiköstä laitoshuoltaja puuttuu, se huomataan heti. Eloisa kouluttaa oppisopimuksella yhdessä alueen toisen asteen oppilaitosten kanssa siivous- ja puhtaanapitotyötä tekeville henkilöille alan tutkinnon, mikäli sitä ei vielä ole. Tässä työssä saat sopivasti vastuuta, Salovaara sanoo.

Tulethan siis linjoille kuulemaan lisää tästä mahdollisuudesta. Huomioithan, että voit esittää sinua askarruttavia kysymyksiä Tiinalle ja Millalle ennakkoon tai suorassa lähetyksessä chatin kautta!

Mikä on TE-live?

TE-live tuottaa suoratoistona työpaikkoihin ja työelämään liittyviä lähetyksiä TE-live.fi -sivujen ja YouTuben kautta. Tavoitteena on edistää rekrytointeja -nykyaikaisella ja vuorovaikutteisella tavalla, sillä katsojat voivat osallistua lähetykseen chatin kautta ja haastatella työnantajaa lähettämällä hänelle/heille kysymyksiä!

Julkaisemme syksyn ja kevään osalta lähetysten aikatauluja Eloisan nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa.