Siirry sisältöön
sulje tiedote
Terveyspalveluissamme viivettä

Tietojärjestelmissämme oli vikaa tiistaina 18.6. Vika on korjattu. Palveluissamme voi silti esiintyä viivettä vielä ruuhkan purkamisen vuoksi. Pahoittelemme mahdollisia viiveitä.

Uutiset

Eloisa järjestää yksityisille palvelunantajille infotilaisuuden sosiaalihuollon Kanta-palveluista 10.1.2024

Julkaistu: 2.1.2024, klo 09:30

Sosiaalihuollon ja sen lukuun toimivan yksityisen palvelunantajan tulee liittyä Kanta-palveluihin 1.9.2024 mennessä ja aloittaa sosiaalihuollon asiakasasiakirjojen tallentaminen valtakunnalliseen arkistointipalveluun (Kanta). Eloisa järjestää Kanta-palveluihin liittymisestä infotilaisuuden 10.1.2024 kello 13-14.30.

Kanta-palveluihin liittyminen on lakisääteistä myös yksityisille palvelunantajille. Kanta-palveluihin liittyminen alkaa viimeistään 1.9.2024 iäkkäiden, lapsiperheiden ja työikäisten palvelutehtävässä syntyvien asiakirjojen osalta. Muiden palvelutehtävien liittyminen Kanta-palveluihin seuraa vaiheittain. Laissa määritetyt ajat ovat takarajoja ja Kanta-palveluihin voi liittyä myös jo aiemmin, mikäli tämä on mahdollista.

Eloisan infotilaisuudessa yksityinen palvelunantaja saa lisätietoa Kanta-palveluihin liittymisestä ja voi esittää kysymyksiä. Lisätiedot ja linkin tilaisuuteen saa ilmoittautumalla osoitteeseen johanna.pulkkinen@etelasavonha.fi Lämpimästi tervetuloa!

Eloisan asiakkaita tiedotetaan Kanta-palveluihin liittymisestä tarkemmin myöhempänä ajankohtana.