Siirry sisältöön
Uutiset

Eloisa järjestää yksityisille palvelunantajille infotilaisuuden sosiaalihuollon Kanta-palveluista 10.1.2024

Julkaistu: 2.1.2024, klo 09:30

Sosiaalihuollon ja sen lukuun toimivan yksityisen palvelunantajan tulee liittyä Kanta-palveluihin 1.9.2024 mennessä ja aloittaa sosiaalihuollon asiakasasiakirjojen tallentaminen valtakunnalliseen arkistointipalveluun (Kanta). Eloisa järjestää Kanta-palveluihin liittymisestä infotilaisuuden 10.1.2024 kello 13-14.30.

Kanta-palveluihin liittyminen on lakisääteistä myös yksityisille palvelunantajille. Kanta-palveluihin liittyminen alkaa viimeistään 1.9.2024 iäkkäiden, lapsiperheiden ja työikäisten palvelutehtävässä syntyvien asiakirjojen osalta. Muiden palvelutehtävien liittyminen Kanta-palveluihin seuraa vaiheittain. Laissa määritetyt ajat ovat takarajoja ja Kanta-palveluihin voi liittyä myös jo aiemmin, mikäli tämä on mahdollista.

Eloisan infotilaisuudessa yksityinen palvelunantaja saa lisätietoa Kanta-palveluihin liittymisestä ja voi esittää kysymyksiä. Lisätiedot ja linkin tilaisuuteen saa ilmoittautumalla osoitteeseen johanna.pulkkinen@etelasavonha.fi Lämpimästi tervetuloa!

Eloisan asiakkaita tiedotetaan Kanta-palveluihin liittymisestä tarkemmin myöhempänä ajankohtana.