Siirry sisältöön
Uutiset

Eloisan henkilöstö järjestää ”Sisäänmarssi” -tempauksen sairaaloiden puolesta

Julkaistu: 22.1.2024, klo 09:51

Henkilöstön ”Sisäänmarssi” -tempaus järjestetään maanantaina 22.1. klo 12 Mikkelin ja Savonlinnan sairaaloissa.

”Sisäänmarssiksi” nimetyn tempauksen tarkoituksena on nostaa positiivisella tavalla esiin henkilöstön näkökulmia, kun keskustelua käydään keskussairaaloiden asemasta sosiaali- ja terveysministeriön virkamiestyöryhmän selvityksen jälkeen. Tempauksella halutaan myös tuoda esiin hyvää Myö yhessä -henkeä, joka on onnistuttu luomaan Eloisan henkilöstössä.

Vastaavissa tilanteissa työntekijät tekevät usein ulosmarssin työpaikalta. Tästä ei ole kyse, vaan henkilöstön tempauksen tarkoituksena on säilyttää maakunnan ihmisten ja kausiasukkaiden kannalta tärkeät palvelut ja työpaikat.

Huolehdimme, että tempaus ei vaaranna asiakas- ja potilasturvallisuutta.

Päivän aikana Eloisa postaa materiaalia tempauksesta Facebookiin, Instagramiin ja LinkedIniin. Tilit löytyvät @etelasavonha. Osallistu sinäkin tempaukseen tärkeän asian puolesta jakamalla somepostauksiamme aiheesta tagilla #MyöYhessä.