Siirry sisältöön
Uutiset

Tatja Malaska on aloittanut Eloisan sosiaalipalvelujen digikehittäjänä

Julkaistu: 6.3.2024, klo 11:00

Etelä-Savon hyvinvointialueen sosiaalipalvelujen digitalisoitumista vahvistetaan seuraavan parin vuoden aikana osana Kestävän kasvun Eloisa -hanketta.

Hankkeessa 1.3.2024 aloittaneen Tatja Malaskan tehtävänä on kartoittaa digitaalisen asioinnin käyttömahdollisuuksia yhdessä sosiaalipalveluissa työskentelevien ammattilaisten kanssa. Tatja on työskennellyt aiemmin Eloisan työikäisten sosiaalipalveluissa sekä lapsiperhepalveluissa sosiaaliohjaajana, jolloin työtehtäviin kuului myös digikehittäminen.

Kasvokuva Tatja Malaskasta
Tatja Malaska on aloittanut Eloisan sosiaalipalvelujen digikehittäjänä.

– Olen ollut aiemmin mukana muun muassa huoli-ilmoituslomakkeiden kehittämisessä sekä työikäisten chat-palvelun suunnittelussa. Uusi rooli digikehittäjänä tuo vaihtelua perustyöhön ja odotan innolla että saan vietyä kentältä syntyneitä kehitystarpeita eteenpäin, Tatja kommentoi.

Tatjan työtehtäviin kuuluu myös tiivis yhteistyö eri ammattiryhmien kanssa ja moniammatillisen työskentelyn edistäminen eri ammattilaisten ja toimintojen välillä. Digikehittämiseen osallistetaan laajasti Eloisan henkilöstöä. Tatja kokee yhteistyön tekemisen helpoksi leppoisten savolaisten kanssa.

– Muutin Espoosta Mikkeliin neljä vuotta sitten ja se oli kuin olisi astunut toiseen maailmaan. Naapurit tervehtivät, mihinkään ei tarvitse jonottaa, välimatkat ovat lyhyitä ja täällä kaikki tuntevan toisensa. Ja täällä sitä yhä ollaan! Tatja sanoo.

Toivotamme Tatjalle
tsemppiä uusiin työtehtäviin!

Kehitystyöskentelyn ja uuden työnkuvan mahdollistaa EU-rahoitteinen Kestävän kasvun Eloisa -hanke.

Lisätietoja antaa:

Pia Karttunen, sosiaalipalvelujen kehittämisen ja integraation koordinaattori, 044 417 3587, pia.karttunen@etelasavonha.fi

Marika Huupponen, sosiaali- ja integraatiojohtaja, 040 359 7659, marika.huupponen@etelasavonha.fi