Siirry sisältöön
Uutiset

Viestintäpäällikkö Suvi Sikstus palkittiin Lehdistön ystävänä!

Julkaistu: 25.3.2024, klo 11:20

kuvassa kolme naista palkitsemistilaisuudessa. Keskiimmäinen pitää käsissään metallista kahvipannua.
Marja-Liisa Karjalainen (vasemmalla) ja Ulla Ylisaari (oikealla) palkitsivat Suvi Sikstuksen kahvipannulla, joka on Itä-Suomen Sanomalehtimiesyhdistyksen jo 54. kertaa jaetun Lehdistön ystävä -palkinnon perinteinen tunnus.

Itä-Suomen Sanomalehtimiesyhdistys on palkinnut Eloisan viestintäpäällikkö Suvi Sikstuksen Lehdistön ystävä 2024 -tunnustuksella.

Palkinnon perusteluissa todetaan, että Sikstus on aina ystävällinen ja auttaa tiimeineen kiireenkin keskellä toimittajia löytämään oikeat asiantuntijat. Lisäksi mainitaan, että jo Etelä-Savon hyvinvointialueen valmisteluvaiheessa Sikstus onnistui pitämään toimittajat jyvällä siitä, mitä tapahtui. Eloisan aloitettua toimintansa hän on kuunnellut ja aktiivisesti kysellyt, millainen viestintä missäkin tilanteessa palvelisi tiedotusvälineitä parhaiten. Tiimeineen hän on rakentanut Eloisalle toimivat viestintäkäytännöt.

Itä-Savon toimitusosaston sihteeri Marja-Liisa Karjalainen (kuvassa vasemmalla) ja puheenjohtaja Ulla Ylisaari (oikealla) luovuttivat Sikstukselle perinteisen kahvipannun palkinnoksi yhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä Savonlinnassa lauantaina 23. maaliskuuta.

Lue maksutta Itä-Savon uutinen aiheesta: