Siirry sisältöön
sulje tiedote
Etelä-Savossa on voimassa maastopalovaroitus

Avotulen tekeminen on kielletty. Tulen leviämisvaara on suuri maaston kuivuuden vuoksi.

Uutiset

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hanke tuki onnistuneesti hyvinvointialueen rakentumista

Julkaistu: 16.4.2024, klo 17:05

Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeen suunnitelmaan oli kirjattu vuonna 2020 kunnianhimoinen päätavoite, että Etelä-Savossa saadaan aikaan muutos, joka parantaa lähtökohtaisesti asukkaiden hyvinvointia. Hankkeen tavoitteena oli yhdenvertaistaa sekä monipuolistaa palveluiden saatavuutta, oikea-aikaisuutta ja jatkuvuutta eri kuntien asukkaille.

Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -hanke toimi osana sote-uudistusta vuosina 2020-2023. Hankkeen kehittämistyötä tehtiin läpileikkaavasti koko Etelä-Savon hyvinvointialueella. Konkreettiset toimenpiteet ovat Eloisan omien ammattilaisten aikaansaannoksia.

Hankkeen tuotokset on nähtävissä kootusti alla olevasta verkkolehdestä