Siirry sisältöön

Hiekanpään palvelukeskus tarjoaa asukkailleen ympärivuorokautista, kodinomaista asumis- ja hoivapalvelua. Kodinomainen ja turvallinen asuinympäristömme tarjoaa asukkaille mahdollisuuden säilyttää yksityisyytensä ja oman elämäntapansa mahdollisimman pitkään.

Palvelukeskuksessa työskentelee moniammatillinen henkilöstö, johon kuuluu palveluesimies, sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä virikeohjaaja. Toimimme myös oppisopimusopiskelijoiden ja työssä oppijoiden opiskeluympäristönä.

Palvelukeskuksessa on neljä eri ryhmäkotia; Kuusela, Mäntylä, Haapala ja Koivula. Asukaspaikkoja on yhteensä 60 kpl ja kaikki paikat on tarkoitettu ympärivuorokautiseen hoitoon. Kuusela ja Koivula ovat kaksikymmenpaikkaisia yksiköitä, Haapala ja Mäntylä ovat kymmenpaikkaisia.

Jokaisella palvelukodin asukkaalla on oma huone, jonka yhteydessä on wc- ja suihkutila. Huoneen koko on 13,5 - 16m2. Jokaisella osastolla on keittiö sekä ruokailu- ja oleskelutila. Talossa on myös kaksi saunaa, molemmissa päissä taloa omansa. Jokaisella osastolla on käytössä sisäparveke, jota voi käyttää ympäri vuoden.

Huoneen kalustukseen kuuluvat sähkökäyttöinen hoitovuode, patja, yöpöytä, pöytä, kaksi tuolia. Huoneissa on kiinteät vaatekaapit ja paloturvalliset verhot. Asukkaalla on mahdollisuus sisustaa huonetta myös omilla huonekaluillaan ja tavaroillaan. Erillisiä vierailuaikoja ei ole.

Hiekanpään palvelukeskuksen takana näkyy Pieksäjärvi ja siellä sijaitsee myös Pieksämäen kaupungin rakentama Senioripuisto, jonne pääsee esteettömästi kulkemaan palvelukeskuksesta. Myös rantaan pääsee kulkemaan esteettömästi.

Käyntitiedot

Huvilakatu 27
76130 Pieksämäki

Palvelupaikka kartalla

Näytä reitti tänne

Puhelinasiointi

Koivula henkilöstö (24/7)

+358 44 799 5596

Kuusela (24/7)

+358 44 799 5595

Esihenkilö (virka-aikaan)

+358 44 588 2349

Palveluajat

Avoinna ympäri vuorokauden.

Palvelupaikasta saatavilla olevat palvelut